Τρίτη, 26 Απριλίου, 2022
21.7 C
Pýrgos

Θέσεις για καντίνες και ξαπλώστρες στον δήμο Ήλιδας

spot_img

Καθορίστηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ήλιδας και εγκρίθηκαν, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (κατά πλειοψηφία), οι θέσεις προς δημοπράτηση για ξαπλώστρες και καντίνες στις παραλίες του δήμου.

Αναλυτικότερα οι θέσεις είναι:

  • Παραλία Μαραθιάς: Μια θέση 200 τετραγωνικών μέτρων για ξαπλώστρες και δύο θέσεις 15 τετραγωνικών μέτρων η κάθε μία για καντίνες.
  • Παραλία Ροβιάτας: Δύο θέσεις για ξαπλώστρες 100 τετραγωνικών μέτρων εκάστη για ξαπλώστρες και δύο θέσεις 15 τετραγωνικών μέτρων εκάστη για καντίνες.
  • Παραλία Σαβαλίων: Δύο θέσεις 231 τετραγωνικών μέτρων εκάστη για καντίνες και δύο 15 τετραγωνικών μέτρων εκάστη για καντίνες.
  • Παραλία Αγίας Μαρίνας Δουνεϊκων: μια θέση 300 τετραγωνικά μέτρα για ξαπλώστρες και μια θέση 15 τετραγωνικά μέτρα για καντίνα.

Τέλος, για την παραλία της Κουρούτας έχει κατατεθεί αίτημα για την εκμίσθωση τμήματος της παραλίας, στο ύψος της πλατείας, για την τοποθέτηση θαλάσσιων μέσω αναψυχής κλπ κατόπιν εξασφάλισης της σχετικής αδειοδότησης από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα