Θαλάσσιος τουρισμός και λιμάνια στο επίκεντρο…

spot_img

Προτεινόμενα

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ – ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΥ ΣΤΟ ΕΒΕ ΗΛΕΙΑΣ

Για θέματα υποδομών

και επιχειρηματικότητας ενημερώθηκε

ο Γεν. Γραμματέας του Υπ. Ναυτιλίας

Τα θέματα της ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού της Ηλείας και ζητήματα των λιμανιών μας που έχουν σχέση με την θέση του Νομού μας στο πλαίσιο της λιμενικής πολιτικής της χώρας, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης του Γενικού Γραμματέα του Υπ. Ναυτιλίας Διονύση Καλαματιανού με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσο.

Ο Γενικός Γραμματέας κατά την παραμονή του στον Πύργο, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΕΒΕ Ηλείας και είχε μια πολύ καλή και ουσιαστική κουβέντα τόσο με τον κ. Νικολούτσο όσο και με συνεργάτες του Προέδρου του Επιμελητηρίου.

Όπως ήταν φυσικό και λόγω της πολιτικής ιδιότητας του κ. Καλαματιανού, δόθηκε πολύ μεγάλη σημασία στις δυνατότητες αλλά και στα περιθώρια περαιτέρω αξιοποίησης των λιμένων Κατακόλου και Κυλλήνης στον τουριστικό αλλά και επιχειρηματικό τομέα με στόχο την τόνωση της τοπικής οικονομίας, παίρνοντας μάλιστα από τον κ. Νικολούτσο, ο Γενικός Γραμματέας, προτάσεις και θέσεις του Επιμελητηριακού Φορέα πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα.

Στο τραπέζι πάντως ετέθησαν και γενικότερα θέματα υποδομών, που σήμερα δυστυχώς στερείται η Ηλεία και επισημάνθηκε η ανάγκη για την δρομολόγηση και πίεση σε ορισμένες κατευθύνσεις παρεμβάσεων που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις του Τύπου.

Υπήρξε έτσι η διαβεβαίωση μιας πιο τακτικής συνεργασίας και ανταλλαγής θέσεων και απόψεων μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπ. Ναυτιλίας και του Επιμελητηρίου Ηλείας.

Φωτο: 0004: Γεν. Γραμματέας Υπ. Ναυτιλίας και Πρόεδρος ΕΒΕ έχουν μια ιδιαίτερα ουσιαστική κουβέντα για τουρισμό – επιχειρηματικότητα

 

Φωτο: 0006 Aπό αριστερά ο Σάκης Μπουλούτας μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ, ο Διονύσης Καλαματιανός, ο Κώστας Νικολούτσος και ο Δντής του ΕΒΕ Ιω. Αντωνόπουλος

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα