Θα… σιγήσει ένα “κανόνι” των ηλειακών γηπέδων;

spot_img

Προτεινόμενα

Ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται πάνω από το ηλειακό ποδόσφαιρο αυτό το καλοκαίρι. Το ξέρουμε ότι είναι δημοσιογραφικά αδόκιμο να προβάλλουμε “είδηση” με ερωτηματικό, επειδή ένα δημοσιογραφικό κείμενο αποσκοπεί στο να βγάζει ειδήσεις και να δίνει τις απαραίτητες απαντήσεις, όμως η περίπτωση του Χρήστου Νικολετάκη είναι ιδιαίτερη.

Ο Μανολαδίτης σέντερ φορ, ίσως ένας από τους τρεις πιο χαρισματικούς στράικερ που ανέδειξε η Ηλεία την τελευταία εικοσαετία (μαζί με τους Θοδωρή Λούρμπα και Ανδρέα Γούρμο), αισίως έφτασε τα 39 και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκμυστηρευτεί σε στενό του κύκλο, ότι αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να τερματίσει μια σπουδαία καριέρα γεμάτη γκολ και επιτυχίες, με κορυφαία την κατάκτηση του μοναδικού εθνικού Πρωταθλήματος που έχει στην τροπαιοθήκη του ο Παμβουπρασιακός, τον τίτλο της Δ’ Εθνικής το 2005.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Οι ιθύνοντες της Προοδευτικής, της ομάδας που με τα γκολ του έχει πάρει από το…χέρι τα τελευταία χρόνια και οδηγεί σε ασφαλή μονοπάτια, έχουν πέσει “επάνω του” να τον μεταπείσουν και να δεχθεί να τους βοηθήσει άλλη μια χρονιά. Αναγνωρίζουν ότι τα χρόνια περνούν, αλλά θεωρούν ότι το κενό που θα αφήσει είναι δυσαναπλήρωτο και δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί άμεσα διάδοχη κατάσταση να ηγηθεί της γραμμής “κρούσης”.

 

Στην Προοδευτική ήδη ανανέωσε ο Γιώργος Ορλώφ, οι συζητήσεις με τον Νίκο Παντελή βρίσκονται σε καλό δρόμο, όμως εκείνο που καίει τη διοίκηση είναι να πείσει τον Χρήστο Νικολετάκη να βοηθήσει την ομάδα της γενέτειράς του ακόμα μια χρονιά.

Ο νιόπαντρος Χρήστος Νικολετάκης (στη φώτο από τον πρόσφατο γάμο με τον “διόσκουρο” των επιτυχιών του Παμβουπρασιακού Ανδρέα Γούρμο και τον τότε Γενικό Αρχηγό Γιώργο Κόλλια) θα δεχθεί κι άλλες πιέσεις και το βέβαιο είναι ότι θα έχει μπροστά του κάτι λιγότερο από έναν…μήνα του μέλιτος για να το σκεφτεί!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα