Θεατρική Ομάδα Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ήλιδας: “Ο κύριος Αμιλκάρ”

spot_img

Προτεινόμενα

 

Ο κύριος Αμιλκάρ

Αγοράζονται, άραγε, τα συναισθήματα; Μπορεί κανείς ελέγχοντας τις ζωές άλλων ανθρώπων, να γεμίσει τα κενά της δικής του ζωής: Ο κύριος Αμιλκάρ είναι μια κωμωδία συναισθημάτων η οποία ακροβατεί μεταξύ πραγματικότητας και ρόλων, υλικών απολαβών και ηθικών ανταλλαγμάτων. Ο ήρωας μας προσλαμβάνει μια θεατρίνα για “σύζυγο”, μια νεαρή πόρνη για “κόρη” έναν άνεργο ζωγράφο για “φίλο” και στήνει ένα παράξενο θέατρο στο σπίτι του προκειμένου να “ζήσει” μια ευτυχισμένη οικογενειακή ατμόσφαιρα. Η εξέλιξη όμως θα είναι αυτή που περίμενε;

Η θεατρική ομάδα του ΚΚΠΔΗ προετοιμάζει για φέτος το έργο του Yβ Ζαμιάκ “Ο κύριος Αμιλκάρ”. Οι παραστάσεις θα δοθούν το Μάρτιο στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο και ελπίζουμε να κάνουμε το κοινό μας να γελάσει, να συγκινηθεί, να προβληματιστεί και να αγκαλιάσει για άλλη μια φορά την προσπάθειά μας.

Τη σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Μπουσδούκος και οι πρόβες διεξάγονται στο στέκι της ομάδας στο Δημοτικό σχολείο στη Ροβιάτα.

Παράλληλα με το ανέβασμα του έργου αυτού, πρόβες έχει ξεκινήσει και η πειραματική σκηνή της ομάδας, που λειτουργεί για 4η χρονιά φέτος έχοντας εδραιώσει την παρουσία της στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας, η οποία θα ανεβάσει αποσπάσματα έργων και μονόπρακτα. Οι παραστάσεις της πειραματικής σκηνής θα δοθούν στο Τατάνειο Κτίριο στην Αμαλιάδα, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο ακριβής χρόνος θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα