ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Θεματικό πάρκο Ξυστρή: Εκ των υστέρων έγινε αντιληπτό ότι δεν εξυπηρετεί τη λαϊκή αγορά!

  • 13
    Shares

Στον  «αέρα» βρίσκεται  η λειτουργία των οργανωμένων εγκαταστάσεων που δημιουργήθηκαν στους χώρους του πρώην εργοστασίου Ξυστρή στον Πύργο,  για τη μόνιμη  τέλεση της λαϊκής αγοράς, μετά τις αντιδράσεις που υπάρχουν εκ μέρους των μικροπωλητών.

Για το συγκεκριμένο στεγασμένο  χώρο που περιλαμβάνει πλήρης υποδομές και μεγάλο πάρκινγκ, προκαλούνται ερωτηματικά σχετικά με τη δημιουργία του, χωρίς να υπάρξει η σύμφωνη γνώμη των επαγγελματιών που  επρόκειτο να τον χρησιμοποιούν…

Πρόσφατα οι μικροπωλητές της ευρύτερης περιοχής διατύπωσαν τις αντιρρήσεις τους στο δήμαρχο Πύργου Γαβρ. Λιατσή, σχετικά με τη χρήση του εν λόγω χώρου, με βασικό επιχείρημα τη μακρινή απόσταση που καλούνται να διανύσουν οι καταναλωτές!

Ωστόσο για την υλοποίηση του θεματικού πάρκου Ξυστρή, καθώς και των υπόλοιπων εγκαταστάσεων (παιδική χαρά κλπ.) διατέθηκαν σημαντικά κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς το έργο μέχρι στιγμής να έχει καταστεί λειτουργικό.

Μετά και τις αντιρρήσεις που προβάλουν οι μικροπωλητές, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο αφού  εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι οι στεγασμένοι χώροι για τη λαϊκή αγορά δεν  είναι αποδεκτοί από τους επαγγελματίες…


  • 13
    Shares