Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
22.9 C
Pýrgos

Θερμή φιλοξενία του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου από τον Ν. Κοροβέση στον Κακόβατο

spot_img
Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.  Ιερώνυμου  για την έκθεση φωτογραφίας « Πρωταγωνιστές μιας άλλης εποχής», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικης Ελλάδας στον εκθεσιακό χώρο του Αρχαιολογικού  Μουσείου Πύργου, είχε και μια συμβολική στάση σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού  Νίκος Κοροβέσης στο εστιατόριό του, στις «Μουριές» στον Κακόβατο  το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.  Ο κ. Κοροβέσης  υποδέχθηκε θερμά τον Αρχιεπίσκοπο και τους λίγους αλλά εκλεκτούς προσκεκλημένους του στις «Μουριές», παραθέτοντας ένα ωραίο γεύμα σε χαλαρή ατμόσφαιρα, στο οποίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για πολλά θέματα που αφορούν την Ηλεία, αλλά  και  την συνεργασία Περιφέρειας και Αρχιεπισκοπής σε θέματα κυρίως προσκυνηματικού και θρησκευτικού  τουρισμού. Ο κ. Ιερώνυμος έδειξε ενθουσιασμένος και από την ομορφιά της περιοχής και από την φιλοξενία του Αντιπεριφερειάρχη  με τον οποίον πλέον τους συνδέει μια σχέση σεβασμού, αγάπης  και εμπιστοσύνης.
Προσκεκλημένοι στο μεσημεριανό γεύμα, ήταν οι Μητροπολίτες Ηλείας κ. Γερμανός, Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος. ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και οι δήμαρχοι Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και Ζαχάρως  Κώστας Αλεξανδρόπουλος. Επίσης προσκεκλημένοι ήταν οι αντιδήμαρχοι Ζαχάρως  Χρήστος Βλάχος και Κώστας Αναστόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Αλτάνης, ο πρόεδρος της Τ.Κ Κακοβάτου Παναγιώτης Κουρουβάνης, ο εφημέριος Κακοβάτου και  ο προσωπικός φίλος του κ. Κοροβέση, γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Πατρών Κώστας Σβόλης και φυσικά ο καλλιτέχνης φωτογράφος και δημιουργός της έκθεσης που εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσης Σωτηρίου.
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα