ΗΛΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

Θεσμός,είναι πλέον, η Καλοκαιρινή Συνάντηση των μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας


Το ραντεβού έχει οριστεί για αυτήν την Πέμπτη 23η Αυγούστου και 8μμ..στον Κατασκηνωτικό χώρο της Σκαφιδιάς [εγκαταστάσεις Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας]  και με  στόχο και σύνθημά τους να είναι΄΄ Η Σκαφιδιά ενώνει τις γενιές και ξυπνά τις αναμνήσεις!!!΄΄

Στην πολλά υποσχόμενη Προσκοπική βραδιά, σε αυτή την μεγάλη παρέα, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης αλλά και όσοι περάσαν από τις Προσκοπικές ομάδες στο παρελθόν και  επιθυμούν να αναπολήσουν τις ωραίες στιγμές της νιότης ,να αναβαπτιστούν στις  αξίες του Προσκοπισμού,αλλά και φιλοπρόσκοποι,τα μέλη των επιτροπων και οι γονείς των παιδιών, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της Ηλείας,όπως κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί πλέον.

Αναμένεται να παραστούν μέλη του ΔΣ της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας, Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων από όλη την Πελοπόννησο,προσωπικότητες της περιοχής,ανώτερα στελέχη κλ.
Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο των Προσκόπων Πύργου, που ταυτόχρονα πραγματοποιεί την κατασκήνωση του, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.
Μετά την Προσκοπική Πυρά στην  φεγγαράδα  και από το παραδοσιακό φαγητό, οι εκλεκτοί μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα,με προσκοπικά και άλλα τραγούδια Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχουν επιμεληθεί  μέλη των Παλιών Προσκόπων συνοδευόμενοι από εκλεκτούς μουσικούς και στελέχη των Προσκόπων..

Δηλώσεις συμμετοχής,έγκαιρα, στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων..