Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
20.2 C
Pýrgos

Θεωρώ ως απαράδεκτη την δήλωση αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Β. Γιαννόπουλο

spot_img

    ΘΕΌΔΩΡΟΣ ΒΛΑΓΚΟΎΛΗΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΉΛΩΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ ΗΛΕΊΑΣ  κ.  Β.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΆ.

Θεωρώ ως απαράδεκτη την δήλωση αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Β. Γιαννόπουλο όπως αναφέρεται στο σημερινό φύλλο της Εφημερίδας ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΆ, η οποία φυσικά προσβάλλει τη νοημοσύνη των δημοτών της Πηνείας και όχι μόνο , οι οποίοι είναι καθολικά αντίθετοι με την επένδυση των φωτοβολταϊκών στο ΦΡΆΓΜΑ ΠΗΝΕΙΟΎ.
Σημειώνεται ακόμη, με την δήλωση αυτή ο κ. Αντιπεριφερειάρχης προσπαθεί να πείσει ότι η επένδυση αυτή είναι ωφέλιμη για τον ΓΟΕΒ αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής.
Τονίζει ακόμη ότι, θα πρέπει να ενημερωθούν οι κάτοικοι για την ωφέλεια του έργου και ερωτάται ο ίδιος αν γνώριζε τις όλες  γραφειοκρατικές διαδικασίες που έχουν γίνει .
Όσο αφορά τον ισχυρισμό του για την οικονομική εξυγίανση του  ΓΟΕΒ, γιατί δεν παρεμβαίνει στο επιτελικό κράτος για κρατική επιχορήγηση προκειμένου να εξυγιανθεί, προς όφελος του Πρωτογενή Τομέα .
Όσον αφορά τον ισχυρισμό του ότι θα επέλθει βιωσιμότητα του Πρωτογενούς Τομέα με αυτήν την επένδυση υποτιμά τη νοημοσύνη των αγροτών που δυστυχώς η κυβέρνηση είναι απλός θεατής στα προβλήματα τους .

Ακόμη, ερωτάται ο κ. Περιφερειάρχης αν συμφωνεί με αυτήν τη δήλωση του κ. Αντιπεριφερειάρχη του, η οποία φυσικά δεν ελέχθη στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Αλλά ακόμη ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρεται στις όλες  γραφειοκρατικές διαδικασίες που έχουν γίνει χωρίς φυσικά να αναφέρει στη δήλωση του αν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες  που προβλέπεται για την όλη επιχειρούμενη επένδυση.
Σε αυτά περιορίζομαι προς το παρόν.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα