Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
22.9 C
Pýrgos

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΒΙΛΑΣ: Ο Δημήτρης αποτελεί επιβεβλημένη εγγύηση για το μέλλον του Δήμου Ήλιδας

spot_img

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΒΙΛΑΣ: ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΡΥΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

 Ο Δημήτρης αποτελεί επιβεβλημένη εγγύηση για το μέλλον του Δήμου Ήλιδας

Η επιστολή αναγνώρισης και στήριξης στο πρόσωπο του Υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου από ένα άτομο που έχει αναμφίβολα διαδραματίσει ξεχωριστό ρόλο κατά το παρελθόν στην Ηλεία και μάλιστα με πολύ αγώνα και… ρίζες από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ έχει ιδιαίτερα σημειολογικά και σημαντικά  χαρακτηριστικά που σαφώς δεν ξεπερνιούνται.

Άλλωστε, το περιεχόμενο της ίδιας της επιστολής από τον Ηλείο Θοδωρή Δαβιλά για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, αποδεικνύει σε κάθε τόνο ότι η προσωπικότητα του Υποψηφίου Δημάρχου έχει αδιαμφισβήτη υπερκομματική αναγνώριση.

Ωστόσο φανερώνει πέραν των άλλων το κύρος και  την ευρύτητα της αποδοχής ενός ανθρώπου που ήδη έχει αναλάβει με υψηλό αίσθημα ευθύνης τώρα ως Υποψήφιος και αύριο ως Δήμαρχος να ανατρέψει την σημερινή δυσάρεστη εικόνα στον Δήμο Ήλιδας.

 

Αναλυτικά η δημόσια επιστολή στήριξης του κ. Δαβιλά έχει ως εξής:

«Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ως Δήμαρχος Ήλιδας αποτελεί επιβεβλημένη εγγύηση για το μέλλον στον Δήμο Ήλιδας και την Ηλεία.

Με τον Δήμο ΄Ηλιδας και την Ηλεία έχω άρρηκτες σχέσεις αγάπης και αγωνίας για το μέλλον τους.

Πέρασαν αρκετά χρόνια που ως συνεργάτης του πρώην Υπουργού και Βουλευτή της Ηλείας, Δημήτρη Γεωργακόπουλου περιόδευα την Ηλεία και ως παιδί της Ηλείας πάντα αγωνιούσα για την ανάπτυξη του πολυσυζητημένου τόπου μας.

Γεννήθηκα και  μεγάλωσα στη δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν αλλάζει.

Παρακολουθώ πάντα με αγάπη και ενδιαφέρον τον τόπο μας και με θλίψη διαπιστώνω ακόμη και σήμερα ότι τίποτα δεν αλλάζει παρά μόνο υποσχέσεις χωρίς πραγματικό αντίκρισμα.

Με τον συμπατριώτη και αδελφικό φίλο Δημήτρη μας συνδέει πολλά χρόνια φιλίας και κυρίως μας συνδέει αγωνία για τον τόπο μας που έχουμε αφιερώσει χιλιάδες ώρες να συζητάμε και να απορούμε για την αδράνεια που επικρατεί.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος διαθέτει ακεραιότητα χαρακτήρα, σεβασμό και ιδιαίτερες  γνώσεις που με το πείσμα που τον διακατέχει στη ζωή του έχει αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστεί ως άνθρωπος των αποτελεσμάτων.

Στην απόφασή του να είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας σίγουρα έχω και ένα μέρος συμμετοχής.

Ο Δημήτρης χαρακτηρίζεται διαχρονικά, αν και ιδεολογικά τοποθετείται στον χώρο της Ν.Δ. ως άνθρωπος με ευρεία σκέψη και χωρίς στερεότυπα κομματικά.

Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση.

Οι πολιτικές επιστημονικές και επιχειρηματικές υψηλού επιπέδου γνωριμίες που διαθέτει σε προσωπικό επίπεδο σίγουρα θα βοηθήσουν τον τόπο μας και το όφελος θα είναι μεγάλο.

Υποστηρίζω, στηρίζω και ήδη έχω συστρατευτεί ακέραια μαζί του προσφέροντας στο έπακρον ότι απαιτείται τόσο για την περίοδο ως τις εκλογές του 2023 που έχει την ιδιότητα του Υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας θα είμαι πάντα στη διάθεσή του να βοηθήσω και προσφέρω δίπλα του γιατί πιστεύω ότι ο Δημήτρης αποτελεί την επιβεβλημένη εγγύηση για το μέλλον στον Δήμο Ήλιδας που θα βοηθήσει και την Ηλεία μας γενικότερα».

Θεόδωρος  Δαβιλάς

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΒΙΛΑΣ: Ο Δημήτρης αποτελεί επιβεβλημένη εγγύηση για το μέλλον του Δήμου Ήλιδας

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα