ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Θριάμβευσε ο Βαγγ. Χριστοφόρου στις εκλογές της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου


Θριάμβευσε ο Βαγγ. Χριστοφόρου στις εκλογές της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Βαγγέλης Χριστοφόρου και η ομάδα του, στις εκλογές  που έγινε στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

Ο πρώην πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας και στέλεχος της Γ’ ΚΟΠ,  ήλθε πρώτος στις εκλογές λαμβάνοντας 37  ψήφους από τους 47 ψηφίσαντες, ενώ συγχρόνως εξελέγησαν και όλα τα μέλη του Δ.Σ. από την ομάδα του, όπως επίσης και οι επιλαχόντες!

Αναλυτικότερα στις εκλογές της Ομοσπονδίας έλαβαν Χριστοφόρου 37 (ψήφους), Ρουμελιώτης 34, Διαμαντόπουλος 30, Πλιάγκος 26, Γραμματσούλιας 25, Μεσσήνης 22 και Καλλιάνος 21.

Επίσης  από τους 47 οι 43 ψήφισαν ΄΄ναι΄΄ , δηλαδή υπέρ της υποψηφιότητας των κ.κ.  Βαγγελη Χριστοφόρου, Γιώργου Ρουμελιώτη και Αθανασίου Μεσσήνη, που είχαν ΄΄κοπεί΄΄ από την διορισμένη διοικούσα επιτροπή, ενώ δύο δήλωσαν «παρών» (Σπάρτη, Μεσσήνη) και μόνο δυο «όχι» (Αμαλιάδα-Αργος)…

Σε δηλώσεις του ο κ. Χριστοφόρου ότι «βγήκα αλώβητος απ’ όλη αυτή τη λάσπη που μου είχαν ρίξει και με  ένα απολογισμό που ήλθε χωρίς κανένα μεμπτό σημείο,  αφού όλα ήταν πεντακάθαρα».

Την ικανοποίησή του εξέφρασε εξάλλου και ο πρόεδρος του Κ.Σ. Ζαχάρως ο οποίος εξελέγη στο Δ.Σ. της Γ’ ΚΟΠ,  κάνοντας λόγο για ενότητα από ΄λους με σκοπό την προάσπιση του παραδοσιακού και ελεύθερου κυνηγιού.