Θυμάστε τον πρώην φορ του Λαμπετίου Άντι Στρέπι;

spot_img

Προτεινόμενα

Θυμάστε τονΆντι Στρέπι; Ο Αλβανός, με σλοβενική υπηκοότητα, ένας φορ “οδοστρωτήρας” τον οποίο είχε φέρει ο Κώστας Ντάβαρης την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην Α1 κατηγορία ο Ολυμπιακός Πύργου.

Παίκτης ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στα γήπεδα της Αχαΐας πρωτύτερα, φορώντας τη φανέλα της Θύελλας Πατρών, αλλά και του Τριταιϊκού με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α΄ Κατηγορία και ο οποίος έφτασε με τον Πέτρο Λεβεντάκο στον Πύργο.

Ο Στρέπι τα έξι τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Φλωρεντία, έχοντας γίνει μάλιστα πατέρας (ενός μικρού κοριτσιού).

Ο πρώην παίκτης της Θύελλας Πατρών, αλλά και του Τριταιϊκού, σε δηλώσεις που έκανε στο patragoal.gr για την έξαρση του κορονοϊού, ανέφερε:

«Στην Ιταλία όπως γνωρίζετε και εσείς, η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη από τον κορονοϊό. Έχουμε πολλούς νεκρούς, αλλά ελπίζουμε τα πράγματα, όσο περνάει ο καιρός να καλυτερεύσουν. Θα ήθελα να συμβουλεύσω τους φίλους μου από την Ελλάδα, να ακολουθήσουν πιστά τις οποίες οδηγίες από τους αρμόδιους. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή. Ελπίζω η πανδημία να περάσει, όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βγούμε όλοι πιο δυνατοί από αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε. Μου λείπει η Ελλάδα, εύχομαι να τα πούμε σύντομα από κοντά φίλοι μου».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα