ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θύελλα-Νίκη 0-0: Κρατήθηκε ζωντανή στο «σταυροδρόμι» της Ραφήνας

  • 10
    Shares

Η Νίκη δεν κερδίζει εκτός έδρας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παραμείνει πάνω από τη ζώνη. Αυτή είναι η μια διαπίστωση από το σημερινό ματς. Η άλλη είναι ότι δεν έχασε στη Ραφήνα, σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου κρατήθηκε «ζωντανή» στη διεκδίκηση της παραμονής, έχοντας την άλλη βδομάδα την ευκαιρία να επιστρέψει ξανά πάνω από τη ζώνη.

Η Νίκη Τραγανού, παίζοντας αυτή τη φορά πλήρης, είχε «γεμάτο» τον άξονά της, ανταποκρίθηκε καλά στις στημένες φάσεις και γενικά ήταν άριστα οργανωμένη ανασταλτικά στο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει χώρους στους γηπεδούχους, οι οποίο έπαιζαν με το σαφές πλεονέκτημα που δίνει το πολύ ιδιαίτερο γήπεδό τους.

Η Νίκη ήλεγχε τον ρυθμό. Είχε φέρει το ματς στα μέτρα της και άρχισε να «χτυπά» στις αντεπιθέσεις. Στο 65΄ ο Σωτηρόπουλος έκανε το γύρισμα, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, ο Βατσής την άφησε θεωρώντας πως είναι οφσάιντ και την τελευταία στιγμή έδιωξαν στη γραμμή οι αμυντικοί της Θύελλας. Η Θύελλα είχε τη μεγάλη της στιγμή λίγο αργότερα, στο 65΄, όταν ο Δημητρίου είχε δυνατό σουτ από τα 35 μέτρα στη συμβολή των δοκών. Όμως η Νίκη άγγιξε ολόκληρο το τρίποντο στο 85΄, όταν ο Βατσής μόνος απέναντι από τη εστία πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο έλλειψε η Νίκη να επιστρέψει στο Τραγανό ακόμα και με άδεια χέρια, όταν στο 87΄ η σέντρα-σουτ του Μαργέτη κατέληξε στο πάνω μέρος του οριζόντιο δοκαριού.

Θύελλα: Πάντος, Ντόσκας, Μανδίλης, Φύτρος, Σαμπίκου (83΄ Σωτηριάδης), Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Σουλτανίδης (60΄ Μαργέτης), Μαραθιανός, Δημητρίου, Μπουντάκης.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος , Α. Λούζι (90΄+Καλογερόπουλος), Παπαχριστόπουλος, Γαργαρώνης, Κυριάζος, Δερμιτζάκης (78΄ Σκοζάι), Βατσής, Δ. Κολοτούρος (90΄ Χ. Κολοτούρος), Γεωργιόπουλος (80΄ Ν. Κολοτούρος), Σωτηρόπουλος.


  • 10
    Shares