ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θύελλα Π.: «Στόχος η συνεχής παρουσία μας στον χάρτη του ηλειακού ποδοσφαίρου»


Μόλις ένα χρόνο κράτησε το «διάλειμμα» της Θύελλας Πύργου στη δεύτερη τοπική κατηγορία. Οι «Γενναίοι», μετά από μια παράξενη σεζόν, με έντονο συναγωνισμό στην κορυφή, βρέθηκαν τη στιγμή της διακοπής τρίτοι στον πίνακα της βαθμολογίας και σε συνδυασμό με την απόφαση της ΕΠΣΗ να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα και να αυξηθούν οι ομάδες σε 18 στην Α1 κατηγορία, βρέθηκαν να σφραγίζουν μια θέση εκεί.

 

Η Θύελλα, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει συνέπεια και συνέχεια, κατάφερε να επιστρέψει, όντας έτοιμη να αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία. Με αφορμή την επισημοποίηση της ανόδου, ο σύλλογος του Καταρραχίου, εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους ποδοσφαιριστές του, έναν-έναν ξεχωριστά:

 

«Μια αναπάντεχη και απροσδόκητη ποδοσφαιρική χρονιά έλαβε τέλος και επίσημα. Έλαβε τέλος με ένα πρωτόγνωρο, για τα χρονικά του ποδοσφαίρου τρόπο, τον οποίο οφείλουμε να αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά.
Η χρόνια για εμάς, σε ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο όπως εξελισσόταν και όπως όλα έδειχναν θα κρίνονταν την τελευταία αγωνιστική είχε θετικό πρόσημο, διότι καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα σαν ομάδα σε όλα τα επίπεδα, ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την απόφαση της ΕΠΣΗ να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση της Α1 Κατηγορίας , η νέα σεζόν θα μας βρει να συμμετέχουμε σε αυτήν.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας ,καταρχήν τον προπονητή και πρωτεργάτη της ομάδας μας Γιάννη Γκότση, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές που καθ’ολη την διάρκεια αγωνίστηκαν με πάθος και αγάπη για την φανέλα της ομάδας μας.
Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και τα μέλη – φίλους, της ομάδας που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην προσπάθεια αυτή.
Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν για το ποδόσφαιρο και εν γένει για τον αθλητισμό ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία αγωνιζόμαστε κάθε φορά, θέτουν ένα και πρωταρχικό στόχο , έναν στόχο που πιστεύουμε ότι θα αναζητηθεί από την πλειοψηφία των ομάδων στο εγγύς μέλλον: Η συνεχής παρουσία της ομάδας μας στον χάρτη του Ηλειακού ποδοσφαίρου. Το οφείλουμε σε ανθρώπους που δημιούργησαν και προσέφεραν πολλά για την ομάδα μας διαχρονικά και θα θέλαμε να αναφερθούμε στη παρούσα φάση σε δύο πρόσωπα που μας άφησαν πρόσφατα , τον Πάνο Βακαλόπουλο και τον Λάμπη Προκόπη.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του Ηλειακού ποδοσφαίρου που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα και πέρασαν από αυτή την δοκιμασία της αναπάντεχης διακοπής και ευχόμαστε να είμαστε όλοι παρόντες στο γήπεδο την νέα χρονιά .
Καλό καλοκαίρι.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς και υγεία!

Ευχαριστούμε τους Ποδοσφαιριστές μας

 

ΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ
ΔΑΚΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΔΑΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ
ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΚΑΒΒΑΘΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΚΑΒΒΑΘΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΛΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΚΟΖΟΚΑΡΟΥ ΛΟΥΙΤΖΙ
ΚΟΤΣΙ ΓΙΆΝΝΗ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ
ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΜΠΕΛΕΧΡΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ
ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΑΡΓΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΟΥΦΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΣΑΚΗΣ
ΤΣΙΜΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ ΦΑΝΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΧΡΥΣΑΕΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ».