ΗΛΕΙΑ MEDIA ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ.Βλαγκούλης: Αν φέρθηκαν έτσι σε εμένα σκεφθείτε πως συμπεριφέρονται στον απλό Ηλείο πολίτη…


«ΚΕΡΑΥΝΟΙ» ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 Αν φέρθηκαν έτσι σε εμένα σκεφθείτε πως συμπεριφέρονται στον απλό Ηλείο πολίτη…

ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ…

Μένω σε σταθερή πορεία του ιδεολογικού μου προσανατολισμού και θα είμαι παρών στις πολιτικές εξελίξεις δρώντας μέσα στον χώρο του δημοκρατικού τόξου!..

Με αυτή την απάντηση ο δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και πολιτευτής Ηλείας Θεόδωρος Βλαγκούλης άφησε άφησε το «φωτογραφικό» στίγμα των επόμενων κινήσεών του μιλώντας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Πύργου.

Η Ιδεολογική κατεύθυνση δεν αλλάζει και θα έλεγα ούτε και τα χρώματα, αλλά προσδιορίζω το κάθε μου βήμα πάντα μέσα στις λειτουργίες δημοκρατικών κομμάτων, τόνισε χαρακτηριστικά χωρίς ωστόσο ακόμη να αποκαλύψει ξεκάθαρα με ποια πολιτική κίνηση ενδεχομένως να είναι αυτή την φορά υποψήφιος…

 

ΑΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Βλαγκούλης ερωτηθείς για την διαγραφή του εμβλήματος της ΝΔ από τις πινακίδες και των δύο πολιτικών του γραφείων, εξέφρασε την πικρία του και δήλωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση διέψευσε τις προσδοκίες του λαού με βάση όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

Μίλησε ακόμη για απρεπή στάση και συμπεριφορά προς το πρόσωπό του από το ίδιο κόμμα και για έλειψη σεβασμού των αγώνων και της πολύχρονης προσφοράς του. Αναρωτήθηκε δε με έμφαση: «Αν φέρθηκαν έτσι σκληρά και άδικα σε εμένα που υπήρξα ένα συνεπέστατο στέλεχος της πρώτης γραμμής, δεν θέλω καν να σκέπτομαι την συμπεριφορά τους στον απλό πολίτη που στήριξε την προσπάθεια και τον πολιτικό αγώνα που μαζί δώσαμε…».

 

ΣΚΛΗΡΗ  ΚΡΙΤΙΚΗ

Ακολούθως ο κ. Βλαγκούλης άσκησε σκληρή κριτική τόσο για το θέμα του δρόμου που ποτέ δεν ξεκινά και «καυτηρίασε» όσα συνέβησαν και το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις νέες δηλώσεις και τοποθετήσεις που έγιναν χωρίς όμως καμία απολύτως θετική  είδηση…

Έκανε τέλος ιδιαίτερη μνεία στα αγροτικά προβλήματα του τόπου επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δείχνει να μην τα αντιλαμβάνεται αφήνοντας χωρίς το απαραίτητο ενδιαφέρον και την πραγματική στήριξη τους παραγωγούς, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την κατάσταση που επικρατεί με τον ΕΛΓΑ.