ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ιακωβάκης: «Ο Ηλειακός θα κάνει μια μεγάλη νίκη. Δεν ξέρω ποιος εκ των πρωτοπόρων θα την… πληρώσει»

  • 20
    Shares

Μια δήλωση με την οποία προκαλεί αίσθηση έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Ηλειακού Άρης Ιακωβάκης, λίγο πριν την τελική ευθεία του Πρωταθλήματος της Α1 και με τους Γαλάζιους των Λεχαινών να βρίσκονται με «την πλάτη στον τοίχο», τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η ομάδα του Κώστα Δούμα, πληρώνει μέχρι στιγμής τη δυστοκία της και όχι απλά κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς πλεονέκτημα έδρας στα Πλέι Οφ, αλλά να βρεθεί ακόμα και απευθείας στην Α2, χωρίς καν τη δυνατότητα να διεκδικήσει την παραμονή της μέσω Πλέι Άουτ.

Ο πολύπειρος Άρης Ιακωβάκης, λίγο μετά το παιχνίδι στα Σαβάλια, όπου και πάλι ο Ηλειακός άγγιξε τη νίκη αλλά πλήρωσε την αστοχία του, έλεγε: «Στα εναπομείναντα παιχνίδια, ο Ηλειακός θα κάνει μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη η οποία θα προκαλέσει αίσθηση. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο άτυχος και θα την πληρώσει. Θα είναι ο Ξενοφών; Θα είναι ο Ενιπέας; Θα είναι η Δόξα;».

Ο Ηλειακός, αντιμετωπίζει τις τρεις πρωτοπόρες ομάδες του Πρωταθλήματος και είναι λογικό οι πιθανότητές του να είναι περιορισμένες. Ωστόσο η ομάδα των Λεχαινών, βάσει ρόστερ, ονομάτων δηλαδή (έστω και αν οι μονάδες δεν αρκούν σε μια ομάδα), δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Οι εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια και ο τρόπος που χάνει, μαρτυρούν ότι ο Ηλειακός είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει «ζημιές» και να σώσει έστω και την ύστατη ώρα την παρτίδα, παραμένοντας στην κατηγορία.

Εκεί ακριβώς στηρίζει την πεποίθησή του ο Άρης Ιακωβάκης ότι δεν θα χαθεί τελικά η κατηγορία: «Βλέποντας κανείς τον Ηλειακό, μπορεί να πιστέψει ότι βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία και σε τόσο δυσχερή θέση;», αναρωτιόταν, για να στηρίξει την άποψη ότι τελικά η ομάδα αυτή και στατιστικά να το δούμε, δεν μπορεί να συνεχίσει να χάνει με αυτό τον τρόπο και κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να νικήσει.

Συλλυπητήριο του ΑΠΣ Ηλειακός Λεχαινών

Το Δ.Σ. και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηλειακού Λεχαινών, συλλυπείται θερμά το στέλεχος της Γαλάζιας διοίκησης, Βασίλη Παναγόπουλο, για τον απρόσμενο χαμό της αδερφής του.


  • 20
    Shares