9.1 C
Pýrgos
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Ιδού το “επίμαχο” Φ.Α.-ΠΑΚ: «Αντί να ντρέπονται ζητάνε και τα ρέστα»-Δημόπουλος: «Ξέρω ποιος είναι πίσω από την υπόθεση…»

spot_img

To ilia.news εξασφάλισε το «επίμαχο» Φ.Α. του παιχνιδιού Διγενή Χαριάς-Προόδου Σαλμώνης, αλλά και τις αναγραφόμενες παρατηρήσεις. Με βάση λοιπόν αυτό, ο διαιτητής αναφέρει ότι «στο 90΄+3΄, απομάκρυνα εκτός αγωνιστικού χώρου τον φροντιστή της ομάδας του Διγενή Χαριάς Δημόπουλο Χ., διότι… (ακατάληπτα γράμματα του διαιτητή), «τι δίνεις ρε μαλ…κα».

Όπως γίνεται αντιληπτό, έχουμε εδώ ένα θέμα το οποίο δεν ήθελε πολύ για να πάρει στα χέρια της η αντιπολίτευση και να προχωρήσει στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε από χθες, καθώς πρόκειται για μέλος της ΕΕ της ΕΠΣΗ.  Με δηλώσεις του στο ilia.news νωρίτερα ο Χρήστος Δημόπουλος διέψευσε τα αναγραφόμενα του διαιτητή, λέγοντας ότι του είπε «τί δίνεις». Επίσης, ανέφερε ότι ήταν εκεί ως φροντιστής της ομάδας, όπως ακριβώς και τον αναγράφει το Φ.Α.

Το θέμα βεβαίως αν επρόκειτο για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο θα περνούσε απαρατήρητο, ως ένα από τα πολλά που συμβαίνουν στα γήπεδα.

Εδώ βεβαίως έχουμε να κάνουμε με ένα πρόσωπο το οποίο είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ, κατά συνέπεια έχει θεσμικό ρόλο και καλείται να εποπτεύει πράγματα και καταστάσεις, τα οποία έχουν να κάνουν με την ορθή λειτουργία της διαιτησίας. Και βέβαια, υπάρχει και ένα θέμα δεοντολογίας, καθώς το ίδιο πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται στο περιστατικό, είναι αυτό το οποίο θα κληθεί να κρίνει στη συνέχεια πράγματα και καταστάσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο, τη διαιτησία και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τα παραπάνω.

Ο Κώδικας Δεοντολογίας της ΕΠΟ,  με βάση το άρθρο 19, δεν επιτρέπει πρόσωπα τα οποία δεσμεύονται από τον Κώδικα, να εμπλέκονται σε οποιαδήποτε κατάσταση η οποία οδηγεί σε σύγκρουση συμφερόντων. Από εκεί και πέρα ωστόσο, έχουμε πολλά άλλα αντίστοιχα περιστατικά, με κορυφαίο αυτό που συνέβη πέρσι στις εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας, οπότε και ο σύμβουλος που εξέλεξε τελικά και τον νέο πρόεδρο μετά τις εκλογές, είχε ταυτόχρονα και την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή!

Η ΠΑΚ Ηλείας διαβάζοντας τις αποκλειστικές δηλώσεις του Χρήστου Δημόπουλου στο ilia.news, επανήλθε με νέα ανακοίνωσή της, η οποία αναφέρει:

«Αντί να ντρέπονται ζητάνε και τα ρέστα
Μην προσπαθείς X. Δημόπουλε να πείσεις την φίλαθλη Ηλεία ότι είσαι ένας απλός φίλος της ομάδας Διγενής Χαριάς γιατί το συγκεκριμένο φύλλο αγώνα Διγενής Χαριάς – Πρόοδος Σαλμώνης σε διαψεύδει.
1ον Δηλώνεσαι σαν φροντιστής της ομάδας Διγενή Χαριάς ενώ όλη η Ηλεία γνωρίζει ότι είσαι προπονητής και

2ον Αναφέρει το φύλλο αγώνα επί λέξη τι είπες << Στο 90+3 απομάκρυνα εκτός αγωνιστικού χώρου τον φροντιστή της ομάδας Διγενής Χαριάς Δημόπουλο Χ. γιατί είπε στον β΄ βοηθό << Τι δίνεις ρε μαλ…α >> δεν χτυπάμε εσένα για τον Κουλούρη αλλά χτυπάμε τα παράλογα που συμβαίνουν στο Ηλειακό ποδόσφαιρο και βέβαια << Όμοιος ομοίω αεί πελάζει >>

Όσο για την συμπεριφορά σου στον αγώνα του Σαββάτου στην Ώλενα έγιναν γνωστά τα κατορθώματα σου. Το θράσος σου είναι τόσο μεγάλο που παρά τα όσα κάνεις θέλεις να σου ζητούν και συγνώμη και βέβαια δεν μπορείς να είσαι μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΗ και ταυτόχρονα φροντιστής σε συγκεκριμένη ομάδα.
Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι
«Αλλοίμονο στο Ηλειακό ποδόσφαιρο».

 

Δημόπουλος: «Ξέρω ποιος είναι πίσω από την υπόθεση»

Ο Χρήστος Δημόπουλος, απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΚ Ηλείας, αλλά και αφού ενημερώθηκε για τα αναγραφόμενα του διαιτητή, τόνισε ότι δεν τα γνώριζε και μένει έκπληκτος: «Δεν το ήξερα ότι έχουν γραφεί αυτά στο φύλλο αγώνα. Εγώ το μόνο πράγμα που είπα, όντας δυο μέτρα μακριά, ήταν -παιδάκι μου είναι δυο μέτρα, τι δίνεις;-.  Εσείς τι λέτε; Θα έβριζα τον διαιτητή, θα το άκουγε και θα μου μέτραγε το γκολ; Δεν θέλω να πω περισσότερα. Θα το κάνω όταν θα έρθει η ώρα. Περιμένω από αυτούς που ήταν στο γήπεδο, να βγουν με ονοματεπώνυμο και να μας πουν τί συνέβη. Κανένας άλλος δεν μπορεί να μιλάει. Ξέρω ποιος είναι πίσω από αυτή την υπόθεση. Να βγει με ονοματεπώνυμο. Εγώ έχω και λέγομαι Χρήστος Δημόπουλος».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα