ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδρύει soccer school στη Μαγούλα Ηλείας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο.

  • 36
    Shares

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ηλεία είναι γεγονός. Και έρχεται άμεσα, μέσα από τη συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Κενταύρου Μαγούλας. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ιδρύει soccer school, σε συνεργασία με την τοπική ομάδα του Δ.Δ. Πύργου.

Η ανακοίνωση:

“Η Πράσινη οικογένεια καλωσορίζει ένα νέο μέλος!
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε συνεργασία με την Sport Team, ανακοινώνουν τη έναρξη της συνεργασίας με τον σύλλογο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ” στην περιοχή Μαγούλα Ωλένης του Δήμου Πύργου Ηλείας.
Η συνεργασία επισημοποιήθηκε μετά τη συνάντηση του Υπεύθυνου της Sport Team κ. Κώστα Αλάσσα με τον Υπεύθυνο της σχολής κ. Θοδωρή Βαγγόπουλο.
Η νέα Σχολή έχει ως έδρα της το Γήπεδο Μαγούλας και το τεχνικό team αυτής αποτελείται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες προπονητές.
Για επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω email στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση kentauros2018@hotmail.gr. και στο τηλέφωνο 6986916022 (Βαγγόπουλος Θεόδωρος)
Η οικογένεια του Πράσινου Δικτύου, μέσω της ένταξης νέου μέλους, δυναμώνει στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου και γενικότερα στην περιφέρεια της Πελοποννήσου!
Ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία. Καλή επιτυχία στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στο τεχνικό team του νέου μέλους στην οικογένεια του Πράσινου Δικτύου!”. 


  • 36
    Shares