ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιστορικό το ματς Παλληνιακού-Νίκης Τραγανού

  • 12
    Shares

Ιστορικό θα είναι το αυριανό παιχνίδι  απέναντι στη Νίκη Τραγανού για τον Παλληνιακό. Όπως βέβαια, ιστορικό θα είναι το παιχνίδι αυτό και για τη Νίκη Τραγανού. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, ζει το όνειρο της πρώτης συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική. Λόγω του ότι η πρεμιέρα με τον Ιάλυσο αναβλήθηκε, το αυριανό ματς θα γίνει το πρώτο της ιστορίας της. Ιστορικό βέβαια θα είναι το ματς και για τη Νίκη Τραγανού, η οποία με δεδομένο ότι το πρώτο της παιχνίδι το έπαιξε με τον Αστέρα Αμαλιάδας, αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι Πρωταθλήματος της ιστορίας της Νίκης, με μη ηλειακή ομάδα.

Ήδη η διοίκηση του Παλληνιακού, προχώρησε σε γενικό κάλεσμα των φίλων της ομάδας. Η Νίκη Τραγανού, η οποία συζητιέται στα ποδοσφαιρικά στέκια για τα πέντε αδέρφια Κολοτούρους, θα συναντήσει και απέναντί της έναν Κολοτούρο και μάλιστα Ηλείο, τον πυργιώτη της καταγωγή και πρώην παίκτη του Πανηλειακού, Γιάννη Κολοτούρο, ο οποίος αγωνίζεται στον Παλληνιακό.

Η Νίκη Τραγανού, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον τραυματία Γιώργο Γεωργιόπουλο, ο οποίος θα λείψει είκοσι μέρες.

Από εκεί και πέρα, απών θα είναι ο Αμερικανός Κρίστοφερ Κριστιάν, για τον οποίο η καθυστέρηση οφείλεται στην έκδοση άδειας παραμονής (δεν είναι Πολίτης της Ε.Ε.), ενώ εκτός αρχικού σχήματος θα είναι ο Τσαμπίκος Στάτης, ο οποίος είναι ακόμα ανέτοιμος και ο γιατρός εκτίμησε ότι μπορεί να αυτή τη στιγμή να βγάλει μισή ώρα αγώνα. Η αποστολή της Νίκης αναχωρεί από το Τραγανό αύριο το πρωί στις 9.

Το αυριανό παιχνίδι αρχίζει στις 4μ.μ. και διαιτητής θα είναι ο Σφέτσιας από τη Σάμο.


  • 12
    Shares