Κάλεσμα μέλη της οργανωτικής επιτροπής,για ευρεία συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Πύργο (βίντεο)

Η Μακεδονία καθώς και η αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συγκέντρωσης  που θα γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία ΟΤΕ Πύργου, σύμφωνα με όσα ανέφεραν σήμερα σε συνέντευξη τύπου τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής  του Πανηλειακού Συλλαλητηρίου.

Τα μέλη της Ο.Ε. κ.κ. Αθαν. Δασκόπουλος, Κυρ. Βασιλάρας και κ. Γιωργο Κουρκούτα. στη διάρκεια της συνέντευξης  απεύθυναν κάλεσμα στους πολίτες να παραστούν  στο συλλαλητήριο, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στην Ηλεία αλλά και γενικότερα, για  ευρεία συμμετοχή σε αυτό.

Επίσης αναφορά έγινε και στα μηνύματα που υπάρχουν για συμμετοχή στο συλλαλητήριο και από διάφορες  περιοχές της Πελοποννήσου, όπως Πάτρα, Καλαμάτα, Τρίπολη, Ναύπλιο κλπ., ενώ  εκφράστηκε η ανάγκη προκειμένου οι συμμετέχοντες να διαδηλώσουν ειρηνικά με μια σημαία στο χέρι.

Ακόμα από τους προαναφερόμενους  εκφράστηκαν ευχαριστίες προς το Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, ο οποίος εξέφρασε την συμπαράστασή του προς τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου,  στο οποίο θα μιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος.

Εξάλλου σχετικά με τους δύο συλληφθέντες στρατιωτικούς, όπως αναφέρθηκε στη συνέντευξη θα ζητηθεί ή άμεση απελευθέρωσή τους από τους Τούρκους.

Στο Πανηλειακό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία το οποίο στηρίζουν πενήντα και πλέον σύλλογοι , όπως είναι γνωστό θα μιλήσουν  ο Γιώργης Τάκη Δόξας και ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης  Καμπόσος.

  1 comment for “Κάλεσμα μέλη της οργανωτικής επιτροπής,για ευρεία συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Πύργο (βίντεο)

  1. Ανώνυμος
    16 Μαρτίου 2018 at 10:04 ΜΜ

    Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.