Κάλεσμα του δήμου Ήλιδας για την άδεια χρήσης κοινόχρηστων χώρων και τακτοποίηση οφειλών

spot_img

Προτεινόμενα

Καλούνται οι επαγγελματίες οι οποίοι κάνουν χρήση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Ήλιδας να προσέλθουν στην Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου μας και να εξασφαλίσουν την άδεια χρήσης που υποχρεούνται να έχουν, καθώς και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι, με την έναρξη κάθε νέου χρόνου οφείλουν να προσέρχονται στο οικονομικό  τμήμα και να εξασφαλίζουν την άδεια χρήσης του χώρου που χρησιμοποιούν.

Ακόμη καλούμε όλους να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του δήμου, όπου είναι αναρτημένος ο νέος κανονισμός κοινοχρήστων χώρων,  για τους όρους χρήσης, βάσει του νέου κανονισμού που επικυρώθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο την 23-11-17 με την υπ’ αρίθμ. 418/2017.

Τέλος μετά την πάροδο 15νθημέρου από την κοινοποίηση της ενημέρωσης, θα ακολουθήσει έλεγχος από την δημοτική αστυνομία, σε όλους τους χρήστες κοινόχρηστων χώρων.

Προς αποφυγή προστίμων τα οποία -βάσει νόμου- ανέρχονται στο διπλάσιο του ποσού που παραχωρείται ο χώρος, καλούμε όλους ν’ ανταποκριθούν και να τακτοποιήσουν τις άδειές τους.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2622360553 και 2622360506.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα