ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Κάνοντας τα γηρατειά… πιο «γλυκά»!

  • 24
    Shares

Τα προβλήματα που κουβαλούν μαζί τους τα γηρατειά και το πως μπορούν να απαλυνθούν, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, ήταν το θέμα της άκρως ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που διοργάνωσαν το βράδυ της Τετάρτης στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας.

Η εκδήλωση άνοιξε με εισήγηση – γνωριμία από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας κ. Κωνσταντίνο Χρυσανθόπουλο και με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κώστα Τσαούση, ενώ την έναρξη της ενημερωτικής εκδήλωσης κήρυξε ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.

Την πρώτη εισήγηση της εκδήλωσης, με θέμα «Διαταραχές ακοής στην Τρίτη ηλικία» πραγματοποίησε ο κ. Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος, Ωτορινολαρυγγολόγος από την Αμαλιάδα, ενώ στη συνέχεια η κα κα Χριστίνα –Παναγιώτα Κουτσούρη, Παθολόγος, Επιμελήτρια Π.Γ.Ν.Π. Πάτρας, ανέπτυξε το θέμα: «Πόνος και ηλικιωμένοι, ένα πονεμένο πρόβλημα».

«Άνοια στους ηλικιωμένους» ήταν το θέμα της ομιλίας του Νευρολόγος από την Αμαλιάδα κ. Δημητρίου Κατσά, ενώ τελευταία ομιλήτρια ήταν η   Οφθαλμίατρος από την  Πάτρα κα Μαρία Σταθοπούλου που ανέπτυξε το θέμα: «Διαταραχές όρασης και Τρίτη ηλικία (καταρράκτης)».


  • 24
    Shares