ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Κάποιος… ξέχασε να αλλάξει το τηλέφωνο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας στο ίντερνετ!


Αν βρεθείτε σε έκτακτη ανάγκη (που το απευχόμαστε για όλο τον κόσμο), χρειαστείτε το τηλέφωνο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και δεν το έχετε πρόχειρο… ΜΗΝ βασιστείτε στα στοιχεία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας στην μηχανή αναζήτησης της Google γιατί… είναι λανθασμένα!

Το σωστό τηλέφωνο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας είναι το 2622360149 και όχι αυτό που θα δείτε στην οθόνη του κινητού, του τάμπλετ, του υπολογιστή σας. Το τηλέφωνο έχει αλλάξει εδώ και καιρό αλλά… κάποιος ξέχασε να ενημερώσει τα στοιχεία του Νοσοκομείου στο ίντερνετ.

«Θύμα» ευτυχώς με αίσιο τέλος, αυτή της… «παράλειψης» έπεσε σήμερα Ελληνογερμανός που κατοικεί σε χωριό του δήμου Ήλιδας και χρειάστηκε να επικοινωνήσει με το Νοσοκομείο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ερχόταν για προσωπική του εργασία στην Αμαλιάδα όταν… τον τσίμπησε μια σφήκα. Αισθάνθηκε δυσφορία και μην ξέροντας τι άλλο να κάνει έβγαλε το κινητό του, «γκούγκλαρε» το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και προσπάθησε να τηλεφωνήσει… Μάταια όμως, παρά τις πολλαπλές προσπάθειες που έκανε!

Τελικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος αναζήτησε βοήθεια με άλλο τρόπο, ευτυχώς χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, ενώ μας κατήγγειλε το περιστατικό το οποίο… υπό άλλες περιπτώσεις, θα μπορούσε να έχει… καταστροφικό αποτέλεσμα!