Κάρσον στο SDNA: «Γιατί να πάρω χρήματα να ρίξω τον Κόροιβο;»

spot_img

Προτεινόμενα

Το SDNA επικοινώνησε με έναν εκ των δύο πρωταγωνιστών της υπόθεσης με τα αεροπορικά εισιτήρια που έχει ξεσπάσει στον Κόροιβο, τον Τζαχίι Κάρσον, ο οποίος βρίσκεται στο αεροδρόμιο και ετοιμάζεται να πετάξει για τις ΗΠΑ. Σε ερώτηση αναφορικά με τις υπόνοιες περί δωροδοκίας, ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε

«Αυτά είναι βλακείες. Παραλίγο να πεθάνω στο παρκέ. Γιατί να πάρω χρήματα για να ρίξω τον Κόροιβο στη δεύτερη κατηγορία; Δεν θα πληγωθώ για τα χρήματα», αναφερόμενος στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του στο φινάλε του αγώνα με τα Τρίκαλα.

Στη συνέχεια, σχετικά με το αν αντιλήφθηκε κάτι «ύποπτο» στο ματς με την ομάδα του Φώτη Τακιανού, είπε: «Δεν κοιτάω καθόλου τέτοια πράγματα. Έρχομαι από ένα μέρος, στο οποίο παίζουμε μπάσκετ για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας και τους εαυτούς μας. Παίζω σκληρά σε κάθε ματς. Οι αληθινοί, όσοι είδαν όλη τη σεζόν, το γνωρίζουν αυτό».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ένιωσε πως ο Κόροιβος έδρασε εκδικητικά με την απόφαση να ακυρώσει τα εισιτήρια για τις ΗΠΑ, υπογράμμισε: «Έκαναν αυτό που έκαναν. Η απόφασή τους μιλάει από μόνη της».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα