ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάταγμα περόνης ο Δημήτρης Κατσιώλης-Μεταφέρεται από Αμαλιάδα-Κυπαρισσία

  • 140
    Shares

Κάταγμα περόνης είναι τελικά η διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας για τον άτυχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ζαχάρως, Δημήτρη Κατσιώλη. Ο Κατσιώλης, στο 53΄του σημερινού παιχνιδιού στο Λαντζόι, πεσμένος στο έδαφος, είδε τον τερματοφύλακα του Ενιπέα άθελά του να πέφτει πάνω του, λίγο πάνω από τον αστράγαλο και να του προκαλεί κάταγμα.

Μέσα στην ατυχία του ο Δημήτρης Κατσιώλης στάθηκε τυχερός, καθώς φαίνεται ότι θα γλιτώσει το χειρουργείο. Πάντως τοποθετήθηκε γύψος και χρειάστηκε να υπογράψει για να φύγει (υποχρεωτικά δυο μέρες πρέπει να νοσηλευτεί). Και να φύγει από την Αμαλιάδα, για να νοσηλευτεί στην Κυπαρισσία, προκειμένου να βρίσκεται πιο κοντά στη Ζαχάρω και τον πατέρα του, ο οποίος περνάει μια περιπέτεια υγείας.

Φυσικά, ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Ηλείας, είναι στο πλευρό του, με αμέτρητες τις δηλώσεις συμπαράστασης και τις ευχές. Πρώτος ο προπονητής του Ξενοφώντα Ντέγιαν Μιλοσέσκι, ο οποίος έγραψε: «Εύχομαι και αυτή τη δοκιμασία να την περάσεις γρήγορα και να επιστρέψεις δυνατός. Ταχεία ανάρρωση!».


Συγκινητικό ήταν και το ποστ του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου, ο οποίος τοποθέτησε φωτογραφία με το παπούτσι και την καλαμίδα του Κατσιώλη, γράφοντας: «Η ζωή, η ψυχή, το ποδόσφαιρο,ο πονος η ανθρωπια, η προσφορά…
Περαστικά Δημήτρη…».

Η παρουσία του Βαγγέλη Δημητρόπουλου στα γήπεδα για άλλη μια φορά αποδεικνύεται καταλυτική, καθώς αν και δεν ήταν γιατρός αγώνα, χρειάστηκε να μπει στο γήπεδο και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες του άτυχου παίκτη.


  • 140
    Shares