Κάτζος: «Δεν βγάζουμε εμείς ενόχους. Θα είμαστε παρόντες στην Α2»

spot_img

Προτεινόμενα

 

Τα όποια σενάρια για μη συμμετοχή του Κοροίβου στην Α2, έρχεται με συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94.6 να αποδομήσει εν τη γενέσει τους ο Σάκης Κάτζος, αναφέροντας μεταξύ άλλων ενδιαφερόντων πραγμάτων, ότι ο Κόροιβος τη νέα σεζόν θα είναι παρών στην Α2. Ο Κάτζος, υποστηρίζει ότι δεν διέρρευσε ο Κόροιβος την είδηση για τα εισιτήρια, άρα δεν ήταν και η πλευρά της ομάδας αυτή που «έδειξε» τους δυο Αμερικανούς παίκτες.

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Κάτζος ανέφερε:

Για τις μέρες που βιώνει ο Κόροιβος: «Είναι δύσκολες μέρες για τον Κόροιβο. Την προηγούμενη εβδομάδα φτάσαμε πολύ κοντά στο διπλό στην έδρα της Κύμης που χθες παραλίγο να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Αν κερδίζαμε εκείνο το παιχνίδι θα είχαμε σωθεί τώρα. Η αλήθεια πάντως είναι πως είδαμε πόσο καλή ομάδα είναι η Κύμη».

Για την επίσημη θέση του συλλόγου σχετικά με τις καταγγελίες του Μάρκους Πόσλεϊ και Τζαχί Κάρσον:

«Αυτή τη στιγμή ό,τι και να πω είμαι χαμένος από χέρι. Δεν πρόκειται να μου ρίξει δίκιο κανείς και για τίποτα. Εδώ στον Κόροιβο είμαστε μια οικογένεια με τις περιέργειές μας. Χαμογελάμε και χαιρόμαστε όλοι μαζί. Το ίδιο συμβαίνει και με τις πίκρες μας. Γι’ αυτό και προτιμούμε κάποια θέματα να μένουν μέσα στην οικογένεια. Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε από κάποιους άλλους. Δεν το δημοσιοποιήσαμε εμείς. Να αναλάβει τις ευθύνες του αυτός που το έχει διαρρεύσει. Η επίσημη θέση της ομάδας είναι να μην αναφερθούμε σε αυτό το θέμα. Αυτή είναι η πρακτική μας και θα την ακολουθήσουμε και τώρα. Από εμάς δεν προκλήθηκε τίποτα. Κάποιος άλλος για κάποιους άλλους λόγους το διέρρευσε. Αυτή τη δουλειά με τα εισιτήρια την κάνουμε 4 χρόνια. Έχουν περάσει πολλοί Αμερικάνοι από την ομάδα μας όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ακούστηκε κάτι. Πήρε διαστάσεις μια οικογενειακή υπόθεση. Δεν θα πούμε κάτι παραπάνω. Ούτε θα πούμε ονόματα. Δεν είμαστε δικαστές, ούτε βγάζουμε ενόχους. Εδώ παίζουμε μπάσκετ».

Για το ματς με τα Τρίκαλα:

«Βγάλαμε μια ανακοίνωση για να πάρουν θέση οι αρμόδιοι φορείς. Να παρέμβουν οι αρμόδιες αρχές. Στον αγώνα της Κυριακής είδαμε κάποια ύποπτα πράγματα. Βέβαια, όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την ιστορία. Είδαμε απίστευτα πράγματα σε αυτό το παιχνίδι».

Για το θέμα των συμβολαίων:

«Υπάρχουν κάποια συμβόλαια που έχουν υπογραφεί στην αρχή της περιόδου και τηρούνται. Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα παραπάνω. Δεν είναι σωστό να δείχνουμε παίκτες και ονόματα. Θα ήταν μέγιστο λάθος αν το κάναμε».

Για την πορεία του Κοροίβου όλα αυτά τα χρόνια:

 «Ο Κόροιβος έχει μια διαδρομή από το 2007. Από τα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι την Α1. Έχουμε πληρώσει 5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τώρα. Δεν είμαστε ομάδα που έχουμε άφθονο χρήμα. Με συλλογικές προσπάθειες από την περιοχή, πληρώνουμε τα πάντα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε παρόντες. Σίγουρα έχουμε αδικήσει κάποιους ανθρώπους σε αυτή την πορεία μας. Πληρώσαμε 180 χιλιάδες ευρώ στην ομάδα της Ξάνθης για τη συγχώνευση που κάναμε πριν από μερικά χρόνια. Μπορούμε να το αποδείξουμε. Πρέπει να λέμε αλήθειες. Δεν είμαστε απατεώνες. Απλά είμαστε φτωχοί. Και είμαστε παρόντες. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς».

Για τη χαλαρότητα που έδειξε η ομάδα του στο ματς με τα Τρίκαλα:

 «Όλοι ήμασταν χαλαροί πριν από το ματς με τα Τρίκαλα. Από τη διοίκηση μέχρι τον τελευταίο φροντιστή. Νομίζαμε ότι δεν χάνεται αυτό το παιχνίδι».

Για την επόμενη μέρα του Κοροίβου:

«Η ομάδα θα συμμετέχει σε όποια έρευνα κι αν γίνει. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουν κάποιες ύποπτες καταστάσεις. Δεν το λέμε να δικαιολογήσουμε τα λάθη μας. Το μπάσκετ είναι μακριά από τις βρωμιές που γίνονται σε άλλα αθλήματα. Κάποια στιγμή όπως πρέπει να καθαρίσουν κάποιες καταστάσεις. Υπάρχουν πολλοί σοβαροί άνθρωποι στο χώρο του μπάσκετ. Επιχειρηματίες που βάζουν τα λεφτά τους και επενδύουν πολλά. Είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοια μελανά σημεία. Πρέπει η αθλητική δικαιοσύνη να κάνει ό,τι μπορεί. Εδώ θα είμαστε και θα πούμε αυτά που γνωρίζουμε. Από ‘κει και πέρα, θα είμαστε παρόντες στην Α2. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά θα φτιάξουμε μια ομάδα αντάξια της διαδρομής και της ιστορίας. Έχουμε κάνει ήδη κάποιες πρώτες συζητήσεις με χορηγούς και παράγοντες της περιοχής. Είναι νωπές καταστάσεις για να πούμε συγκεκριμένα πράγματα. Οι πρώτες επικοινωνίες που είχαμε είναι ενθαρρυντικές και όλοι θέλουμε να επανέλθει άμεσα η ομάδα. Ο Κόροιβος ήταν η 7η ομάδα στα εισιτήρια για 4 χρόνια στην Α1. Μην το ξεχνάμε αυτό».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα