ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Κάτοικος Αμαλιάδας” ο Γιώργος Κοντόγιωργας-Ανανέωσε ο Δημήτρης Μαντούβαλος-Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας


Έναν ακόμα αθλητή από την Ηλεία πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας. Ο Γιώργος Κοντόγιωργας 24 ετών, με ύψος1.96μ, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του φόργουρντ. Την ίδια ώρα ο σύλλογος ανανέωσε με τον Δημήτρη Μαντούβαλο, ενώ τέθηκαν σε κυκλοφορία και οι κάρτες διαρκείας.

Ο Κοντόγιωργας, έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Κόροιβος, το Παγκράτι, το Λέχαιο και ο Ολυμπιονίκης.  Η παρουσία του θα ενισχύσει το ηλειακό στοιχείο κάτι που ήταν επιθυμία όλων των ανθρώπων του Α.Σ.Σ.Α .
Ο Γιωργος Κοντόγιωργας δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κόουτς Βασίλη Νιπεργιάλη και τους παράγοντες της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και ξαναγυρίζω στις εθνικές κατηγορίες με μια ομάδα καλοδουλεμένη και οργανωμένη. Διαθέτω την εμπειρία και το σθένος να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό».

 

Ανανέωσε ο Μαντούβαλος

Ο 23χρονος Δημήτρης Μαντούβαλος 2.02 ύψος ,φόργουορντ,  ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Αμαλιάδας.  Φοιτητής στην Αμαλιάδα ο Μαντούβαλος, θα ενισχύσει για τέταρτη συνεχή χρονιά την ομάδα. Με άλματα προόδου στο παιχνίδι του θα αποτελέσει πολύτιμο γρανάζι στην γραμμή πυρός κάτω από τα καλάθια .
Ο Δημήτρης Μαντούβαλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω σε μια πραγματική οικογένεια . Από την πρώτη στιγμή εδώ στην Αμαλιάδα αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου . Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν αλλά όλοι εδώ στον Α.Σ.Σ.Α θα είμαστε πανέτοιμοι για την πρόκληση της Γ´ Εθνικής . Εγώ προσωπικά θα δώσω τα πάντα μέσα στο παρκέ να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους».

 

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας

Όπως ανακολινώθηκε από τον ΑΣΣ Αμαλιάδας, στην κυκλοφορία τέθηκαν οι κάρτες διάρκειες για την αγωνιστική χρόνια 2020-21.
«Με το σύνθημα #Πάμε μαζί Πάμε ψηλά , που μετουσιώνεται σε πράξη κάθε χρόνο στο παρκέ, ο Α.Σ.Σ.Α δίνει τη δυνατότητα στους Ηλείους φιλάθλους από τη μια στην πολύ καλή τιμή των 50€ να δουν την αγαπημένη τους ομάδα , από την άλλη να στηρίξουν οικονομικά το ξεκίνημα της νέας χρονιάς .
Το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αφού πέρα από τις ομάδες της Πελοποννήσου , προστέθηκαν και δύο ομάδες από την Κρήτη , ενδεχομένως να προστεθεί και από νησί του Αιγαίου .
Σε όλη αυτή την προσπάθεια η συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου θα είναι όπως κάθε χρόνο ιδιαίτερα κομβική .
Συνεχίζουμε , ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ , ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ!»,
αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΣΣΑ.