ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Κέντρο Κοινότητας Αμαλιάδας: Εξυπηρέτηση… κάτω από την πόρτα!!! (βίντεο)


Τέσσερις εργάσιμες ημέρες απέμειναν για να ανανεώσουν οι δικαιούχοι ΚΕΑ στην Αμαλιάδα την συνέχιση της χορήγησης της όποιας βοήθειας λαμβάνουν και καθημερινά δίνουν «μάχη», σχηματίζοντας ουρές έξω από το Κέντρο Κοινότητας Αμαλιάδας, για να εξυπηρετηθούν… ρίχνοντας τα χαρτιά τους κάτω από την πόρτα! Και αυτό, απλά για να κλείσουν ραντεβού προκειμένου στη συνέχεια να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους!

Όπως μας εξήγησε ο κόσμος που περίμενε σήμερα έξω από το Κέντρο Κοινότητας Αμαλιάδας, το προσωπικό της υπηρεσίας απουσιάζει με άδειες και έχει απομείνει… μόνο μια υπάλληλος, ενώ στο αντίστοιχο γραφείο που υπάρχει στο δημαρχείο… κανένας!

Η μοναδική υπάλληλος που έχει απομείνει, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός από τον κόσμο που σχηματίζει ουρές έξω από το γραφείο, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι πηγαίνουν με μάσκες, δέχεται τις αιτήσεις, προκειμένου να κλείσει τα ραντεβού… κάτω από την πόρτα, με αποτέλεσμα η διαδικασία να πηγαίνει πάρα πολύ αργά και με τον κόσμο να καρδιοχτυπά για το αν θα προλάβει να ανανεώσει το επίδομα του ΚΕΑ, το οποίο είναι και το μοναδικό εισόδημα για κάποιους προκειμένου να ζήσουν τις οικογένειές τους!

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, απευθύνουν έκκληση προς κάθε κατεύθυνση να ενισχυθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία, τουλάχιστον τις λίγες ημέρες του Αυγούστου που απομένουν για να ανανεώσουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να μην μείνει κανένας συνάνθρωπός μας χωρίς το άκρως απαραίτητο για την επιβίωσή του βοήθημα.

Και ας ελπίσουμε ότι οι «έχοντες» δεν θα γυρίσουν, για ακόμα μια φορά, την πλάτη στους «μη έχοντες», αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.