Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από την AB Food Market Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Η AB FOOD MARKET Αμαλιάδας, προχωρά  στη στήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες διαθέτοντάς τους σε τρόφιμα και δωροεπιταγές, όλο το budget που είχε υπολογίσει για τα λαμπερά εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος της πόλης.

Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν, ο πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης, Ενορίες της Αμαλιάδας, εθελοντές από τον Ερυθρό Σταυρό, από το σωματείο “Ικελος” και ενεργά άτομα της τοπικής κοινωνίας, που βοήθησαν να δημιουργηθεί  η λίστα των συνανθρώπων  που θα λάβουν αυτό το βοήθημα.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης AB FOOD MARKET Αμαλιάδας κ. Χρήστος Μπεβούδας είπε στο AmaliadaNews.gr και στο Ilia.news  :

«Για το σκοπό αυτό συνεργαστήκαμε με τοπικές Ενορίες, με προέδρους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, με εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και ενεργά άτομα της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό.

Το σκεπτικό μας δεν είναι απλά να βοηθήσουμε 200 -300 οικογένειες αλλά να δείξουμε την αμεσότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κάποιοι συνάνθρωποί μας. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό, υπάρχει ακόμα αγάπη στην κοινωνία και αυτό είναι κάτι που μου έχει δώσει μεγάλη χαρά.

Είναι μια ομαδική προσπάθεια ολόκληρης της πόλης που μας βοήθησε να βρούμε όλες αυτές τις οικογένειες. Αυτό είναι και ένα έργο πολύ δύσκολο, καθώς τα ζητήματα αυτά είναι ιδιαίτερα λεπτά».

–Τριήμερο προσφορών από το AB Food Market Αμαλιάδας

Το ΑΒ Food Market Αμαλιάδας, θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει οι συμπολίτες του στα 9 χρόνια λειτουργίας του super market, διοργανώνει τριήμερο προσφορών 13-15/07 και οι καταναλωτές θα βρίσκουν όλα τα προϊόντα στα ράφια με επιπλέον έκπτωση και στα δύο καταστήματα της Αμαλιάδας.

Με αφορμή τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος AB Food Market, ανταποδίδει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών, με ένα τριήμερο προσφορών.

Ο ιδιοκτήτης του AB Food Market Αμαλιάδας, κ. Χρήστος Μπεβούδας δήλωσε στο Amaliadanews.gr και Ilia.news,πως το δεύτερο κατάστημα έχει ιδιαίτερη ιστορία και σημασία για την πόλη καθώς εκεί λειτούργησε ένα από τα πρώτα σούπερ- μάρκετ στην πόλη της Αμαλιάδας και συνέχισε :«Όλοι εμείς που ασχοληθήκαμε με το έργο προσπαθήσαμε, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο από όλες τις απόψεις, να διατηρήσουμε την αρχιτεκτονική μορφή του παλιού κτηρίου. Παράλληλα, με σκοπό την τόνωση της τοπικής οικονομίας, μεριμνήσαμε ώστε το 80% των συνεργείων που συντέλεσαν στη δημιουργία του νέου καταστήματος να προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σαν επιχειρηματίας μέσα στην Αμαλιάδα καταφέρνω μέσα σε εννέα χρόνια να έχω στο στόλο μου πάνω από 50 άτομα προσωπικό και στα δύο καταστήματα. Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πόλη γιατί το δεύτερο κατάστημα δεν τον έφτιαξε ο επιχειρηματίας, το έφτιαξαν οι συμπολίτες μας. Δημιουργήθηκε έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μιας τοπικής κοινωνίας, δηλαδή ένα κατάστημα κατάλληλο για το κέντρο της πόλης.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ γι’αυτή την ανταπόκριση του κόσμου είναι ένα τριήμερο επιπλέον εκπτώσεων και στα δύο καταστήματα».

Τέλος ο κ. Μπεβούδας ανέφερε : «Προχωράμε και στο δεύτερο κατάστημα μας με την ίδια ποιότητα, τις προσφορές, την εξυπηρέτηση, την καθαριότητα και όλα αυτά που έχουμε σαν αρχή και σαν φιλοσοφία μας».

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα