Καβακάς: “Ας κοιτάξουν τις ομάδες τους κι ας αφήσουν την Αμαλιάδα στην ησυχία της”

spot_img

Προτεινόμενα

Ξέσπασμα του Τίμου Καβακά είχαμε μετά τη λήξη του παιχνιδιού Αστέρα-Διαγόρα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου, δεν αναφέρθηκε μόνο στο παιχνίδι, αλλά και σε εκείνους οι οποίοι τον τελευταίο καιρό αμφισβητούν τη διάρκεια που θα έχει ο Αστέρας και το κατά πόσο θα παραμείνει ενωμένος και μετά τον Δεκέμβριο. Παράλληλα ο Τίμος Καβακάς, σχολίασε και αυτά που είπε ο τεχνικός του Διαγόρα Χρήστος Τσίκας, ο οποίος χαρακτήρισε το πέναλτι του Αστέρα ανύπαρκτο.

Ο Χρήστος Τσίκας μιλώντας αρχικά, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του, έχει καλή ομάδα, εξαιρετικό προπονητή και θα προχωρήσει μέχρι το τέλος. Στο πρώτο μέρος είχαμε δυο καλές στιγμές να προηγηθούμε. Στην επανάληψη είχαμε πιο παθητικό ρόλο. Καταφέραμε και μπλοκάραμε τον Αστέρα, αλλά είχε την ποιότητα να φτάσει σε αρκετές φάσεις. Φτάσαμε στη φάση του 92΄, όπου το πέναλτι εκτός από ανύπαρκτο είναι και γελοίο. Ο Αστέρας δεν χρειάζεται τέτοιες φάσεις για να προχωρήσει».

 

Ο Τίμος Καβακάς ανέφερε: «Θέλω να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη συμπαράστασή του και θέλω να τον καλέσω στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που δίνουμε. Και εύχομαι να είναι ακόμα περισσότερος. Σήμερα είχαμε τον περισσότερο κόσμο και την άλλη Κυριακή ελπίζω να είναι ακόμα περισσότερος. Αυτό προσπαθεί η ομάδα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα για να παίξει καλό ποδόσφαιρο, χρειάζεται και καλό γήπεδο. Εμείς αυτή τη στιγμή, εκτός από ένα πολύ καλό και άξιο αντίπαλο, μια ομάδα σκληρή και πειθαρχημένη που όποιος την υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα, είχαμε και έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μου έκανε για εβδομήντα πέντε λεπτά ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχε ρυθμό. Βρήκαμε όμως απέναντί μας έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα. Το παιχνίδι ήταν Αστέρας-Θωμάς. Το παιχνίδι αντί για να έρθει 5-1, ήρθε 1-0. Αυτά τα παιχνίδια όταν τα ξεκλειδώνεις γρήγορα δεν έχεις πρόβλημα. Όμως δεν έγινε. Αλλάξαμε την τακτική μας, αλλάξαμε πρόσωπα. Και στο τέλος νικήσαμε με το πέναλτι που ο συνάδελφός μου, τον οποίο εκτιμώ, χαρακτήρισε ανύπαρκτο. Για μένα όμως ήταν καθαρό. Όταν υπάρχει τράβηγμα, υπάρχει και πέναλτι. Δεν έχει σημασία αν είναι λίγο ή αν είναι πολύ.  Όταν δέχεσαι ένα γκολ στο 92΄, καταλαβαίνω την πίκρα του συναδέλφου μου. Ο διαιτητής όμως ήταν εξαιρετικός και για τις δυο ομάδες. Θα ξαναπώ μπράβο στον τερματοφύλακα που έχουν στον Διαγόρα. Ειδικά οι τρεις επεμβάσεις ήταν υψηλού επιπέδου. Απειληθήκαμε μια φορά στο πρώτο μέρος, αλλά ήμασταν μια ομάδα κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι, με παιχνίδι υπομονής, από τα άκρα, με το μόνο που της έλλειπε να είναι το γκολ. Μπράβο στα παιδιά για την υπομονή που είχαν, για τα κουράγια που είχαν. Κερδίσαμε, κάναμε 3χ3, μέσα από νίκες μπορούμε να διορθώσουμε λάθη και αδυναμίες μας. Μπράβο στη διοίκηση που είναι κοντά μας. Αυτοί που γράφουν και θεωρούν ότι ο Αστέρας θα διαλυθεί είτε πριν είτε μετά τον Δεκέμβριο, είναι οικτρά γελασμένοι. Ο Αστέρας έχει χτίσει και σε επίπεδο φιλοξενίας και εγκαταστάσεων, με έναν ισχυρό παράγοντα ο οποίος βάζει χρήματα και δεν θα αφήσει αυτό που έχει ξεκινήσει. Το μήνυμα ας το πάρουν αυτοί που πρέπει να το πάρουν και ας  κοιτάξουν τις ομάδες τους, αφήνοντας την Αμαλιάδα στην ησυχία της».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα