ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καβακάς: «Οι παίκτες μου εκτέλεσαν κατά γράμμα την τακτική»


Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τίμος Καβακάς στις δηλώσεις του αναφορικά με το παιχνίδι στην Τρίπολη. Ο τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας, υπογράμμισε την τακτική προσήλωση των ποδοσφαιριστών του και υπενθύμισε ότι το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν και ο Αστέρας κοιτάζει μπροστά του, το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα Westenergy.

«Το αποτέλεσμά του αγώνα στην Τρίπολη κρίνεται δίκαιο. Και στα δυο ημίχρονα ήμασταν κυρίαρχοι. Οι ποδοσφαιριστές μου εκτέλεσαν κατά γράμμα τη στρατηγική που είχαμε ως ομάδα. Και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί πέτυχαν μια πολύτιμη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και από σήμερα συγκεντρωνόμαστε στο πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα και με το χειροκρότημα του και την παρότρυνση του, θα έλεγα ότι έχει και αυτός από την πλευρά του ένα μερίδιο στη νίκη που πέτυχε η ομάδα μας».

 

«Επαγγελματική» εμφάνιση στην Τρίπολη

Ο Αστέρας έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος με αυτό το 2χ2 στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, με την πρώτη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πετάει στα… σύννεφα. Εξάλλου ακόμα δεν έχει πετύχει τίποτα. Βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της προσπάθειας και η καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα, μπορεί να βοηθήσει, αρκεί να έχει και συνέχεια. Ο Αστέρας στην Τρίπολη παρουσιάστηκε με νέο σύστημα, με τους παίκτες να ανταποκρίνονται στο 100%. Ένα σύστημα που δείχνει ότι ταιριάζει και στα χαρακτηριστικά των παικτών, αλλά και ένας Τίμος Καβακάς ο οποίος ολόκληρο αυτό το διάστημα, δείχνει ότι το ψάχνει, δεν στέκεται στα καθιερωμένα, προχωράει σε δοκιμές και αλλαγές, προκειμένου να βρει το ιδανικό σχήμα, εκείνο το οποίο θα ταιριάζει στους παίκτες και τις συνθήκες που απαιτούνται κατά περίσταση, ανάλογα και με τη μορφή που θα έχει το κάθε παιχνίδι. Στην Τρίπολη ο Αστέρας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και ήταν μια ομάδα η οποία γνώριζε πολύ καλά τι ζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Ρεπό σήμερα, επιστροφή αύριο

Οι Βυσσινί είχαν σήμερα ρεπό. Στις προπονήσεις επιστρέφουν αύριο το πρωί, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα Westenergy, μια ομάδα την οποία ο Τίμος Καβακάς εκτιμά πολύ και μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τον Αστέρα, όντας η μοναδική ομάδα μαζί με τους Βυσσινί, η οποία έχει το απόλυτο νικών.