«Καθήλωσε» η μεγάλη συμφωνική συναυλία το πολυπληθές κοινό, στο νέο πολυχώρο εκδηλώσεων δήμου Ήλιδας

spot_img

Προτεινόμενα

Σημαντική επιτυχία σημείωσε και η δεύτερη εκδήλωση που έγινε στο νέο πολυχώρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων του δήμου Ήλιδας, η οποία αφορούσε τη μεγάλη συμφωνική συναυλία με το έργο “The Peacemakers”.

Πρόκειται συγκεκριμένα για το έργο του Karl Jenkins υπό τον Κύπριο μαέστρο Γιάννη Χατζηλοΐζου, με τη συμμετοχή της 60μελούς Βρετανικής χορωδίας “Orphean Singers Cyprus”, της Συμφωνικής ορχήστρας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, την Yψίφωνου Veronika Sergiana και της Μεσόφωνου Anastasia Maximova.

Στην διάρκεια  της εκδήλωσης μίλησε ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από το δήμο, για τη διοργάνωση ποιοτικών εκδηλώσεων που απευθύνονται στους κατοίκους  της ευρύτερης περιοχής.

Η μεγάλη συναυλία δόθηκε  σε συνδιοργάνωση με το Κυπριακό Ίδρυμα «Μνημείο των Αθανάτων» και την ευγενικής σύμπραξη του Διεθνούς Κέντρου Επιστημών και Ελληνικών Αξιών “Timeless Greece”.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ο Ηλείος»  Αλέξανδρος Μανωλόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και τοπικών συλλόγων, καθώς και πλήθος κόσμου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα