ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καθοριστική εβδομάδα για τον ΠΑΟ Βάρδας


Τρίτη και τελευταία Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον ΠΑΟ Βάρδας και αποφασίστηκε, ελλείψει άλλης πρότασης, να αναλάβουν τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, να πραγματοποιήσουν επαφές την εβδομάδα που ξεκίνησε, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα χρήματα για να καλυφθεί το μπάτζετ, αλλά και να καταρτίσουν το οργανόγραμμα της διοίκησης, καθώς κρίνεται απαραίτητη η παρουσία νέων ατόμων σε διάφορα πόστα, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει.

Το οικονομικό βεβαίως είναι πάντα σε πρώτη γραμμή και γι΄ αυτό η βδομάδα που ξεκίνησε, θα είναι καθοριστική για το μέλλον της ομάδας. Για την ακρίβεια, θα δείξει σε πολύ μεγάλο βαθμό κατά πόσο θα μπουν οι βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ή θα μπει ο σύλλογος σε κίνδυνο. Κίνδυνος, ο οποίος σύμφωνα με ιθύνοντες της ομάδας, θεωρητικά πάντοτε υπάρχει και δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι η ομάδα έχει διαφύγει οριστικά.

Βεβαίως, υπάρχει στέρεη πεποίθηση ότι με την προηγούμενη διοίκηση παρούσα και ενεργή, είναι εφικτό να επιτευχθεί και η συμμετοχή και διεύρυνση, τα αποκλειστικά ζητούμενα αυτή τη στιγμή.