Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
19.4 C
Pýrgos

Και επίσημα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας

spot_img

Και επίσημα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας 

Το ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο του, τον έφεραν στα έδρανα του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, έχοντας ήδη υπηρετήσει αρκετά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι το ίδιο ενδιαφέρον και η ίδια αγάπη, την οποία αποτυπώνει, μαζί με την αγωνία του για το μέλλον, στις παρεμβάσεις που κάνει τα τελευταία χρόνια για όλα τα σοβαρά ζητήματα της περιοχής. Είναι το ίδιο ενδιαφέρον και η ίδια αγάπη που «σπρώχνουν» τον κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να βγει μπροστά και να διεκδικήσει τα «ηνία» του δήμου Ήλιδας ως υποψήφιος δήμαρχος, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. 

«Επικέντρωσή μου είναι η δημιουργία ενός Δήμου πρότυπου στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου» είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της Ηλείας και συνέχισε: «Έχω στοχεύσει στη καθημερινότητά μας, και την ποιότητα ζωής μας. Να βγαίνω από το σπίτι μου και να μπορώ να ανασαίνω από την καθαριότητα και να δίνω, χρώμα στο περιβάλλον γύρω μου. Να πηγαίνω στη δουλειά μου και να υπάρχει λειτουργικός δρόμος και όχι να μην μπορείς να μετακινηθείς από τις πλημμύρες όταν βρέχει, είτε από τις λακούβες και να σπας το αυτοκίνητό σου. Ακόμη ο αγρότης να μην μπορεί να πάει στο χωράφι του ούτε καν με το τρακτέρ του γιατί η λάσπη και τα χαντάκια έχουν καταστρέψει τους δρόμους με τη συντήρηση ανύπαρκτη ενώ τα χαλίκια να είναι δυσεύρετα ή έστω και αν βρεθούν να ρίχνονται μόνο σε «ημέτερους» και φίλους… προεκλογικά. Το νερό να προσφέρεται στους συμπολίτες μας και όχι να περιμένουν τα χωριά και η πόλη μας χωρίς νερό επί ημέρες ενώ απαιτείται φως και όχι σκοτάδι που βλέπουμε με την αδιαφορία της δημοτικής αρχής να μην διαθέτουν ούτε λάμπες φωτισμού».

Αναφερόμενος στη σημερινή εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος Ήλιδας, ο κ. Κωνσταντόπουλος είπε: «δυστυχώς στο Δήμο Ήλιδας σήμερα… «άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη…», το καράβι έχει προσαράξει και ο καθένας κοιτάζει το εγώ του και το προσωπικό του όφελος». 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρει: «…για όλους όσους ίσως με κρίνουν καλό είναι να αναλογιστούν και να το καταλάβουν ότι δεν κοίταξα και δεν κοιτάζω προσωπικά οφέλη απεναντίας αγωνιώ και ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου. Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ». 

Σε ότι αφορά στον τρόπο επιλογής των προσώπων του συνδυασμού του ο κ. Κωνσταντόπουλος απάντησε: «Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προσώπων διότι δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους για την επόμενη ημέρα στο δήμο μας. Επομένως η επιλογή των συνεργατών μου αλλά και υποψηφίων γίνεται με βασικό μέλημα την προσωπικότητα και την πορεία της ζωής του καθενός. Δεν συζητάω και δεν κοιτάζω ούτε για «αστείο» την πολιτική, ιδεολογική, κομματική ταυτότητα κανενός». 

Τέλος, ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε: «Δικαιούμαι και δικαιούμαστε ως νέοι έστω μια ευκαιρία διοίκησης του Δήμου Ήλιδας. Πρωτίστως με ενδιαφέρει με σεβασμό να με καταλάβουν και να μας καταλάβουν οι συνδημότες μας, ώστε όλες και όλοι να δημιουργήσουν ένα ρεύμα δυναμικής και συστράτευσης στηρίζοντας την προσπάθειά μας, αυτή». 

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα