ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Και επίσημα πρόεδρος του Σ.ΦΙ.Ν.Α. ο Ανδρέας Παπαδάκος!

  • 37
    Shares

Η εγγραφή 3.000 μελών μέχρι το καλοκαίρι είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος που θέτει ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας (Σ.ΦΙ.Ν.Α.), όπως επισημάνθηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στο φουαγιέ του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου Αμαλιάδας.

Όπως τόνισε μάλιστα και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και αναπληρωτής δημάρχου κ. Ανδρέας Παπαδάκος, στην προσπάθεια για την εγγραφή των νέων μελών θα ενταχθούν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι θα προμηθευτούν με τα ειδικά μπλοκ προκειμένου να εγγράψουν όσα περισσότερα μέλη μπορούν.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης αναλύθηκαν για ακόμα μια φορά οι στόχοι του Συλλόγου, έγινε αναλυτικά αναφορά στις μέχρι τώρα δράσεις, ενώ στο τέλος, δεν χρειάστηκαν εκλογές αφού το πρώτο επίσημο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΦΙ.Ν.Α. εκλέχτηκε ομόφωνα δια βοής.

Έτσι, Πρόεδρος του Σ.ΦΙ.Ν.Α. ορίζεται ο αναπληρωτής δημάρχου κ. Ανδρέας Παπαδάκος, αντιπρόεδρος η κα Αλεξία Κοτσαύτη, Γραμματέας ο κ. Γιάννης Χουζούρης, Ταμίας ο κ. Γιάννης Λιακόπουλος ενώ μέλη, ορίζονται ο δήμαρχος κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο κ. Περικλής Παπαγεωργακόπουλος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Νίκος Σαψάλης.


  • 37
    Shares