Και επίσημα στον Παμβουπρασιακό ο Σαμπανέι

spot_img

Προτεινόμενα

«Ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ-Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ είναι πλέον ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΑΜΠΑΝΕΪ καθώς υπήρξε  επιστροφή του έμπειρου επιθετικού στους Πράσινους.

Ευχόμαστε στον Θεόδωρο υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα!!».

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, ο Παμβουπρασιακός επισημοποιεί πλέον την απόκτηση του Θοδωρή Σαμπανέι και την ενίσχυση της ομάδας με τον καλύτερο τρόπο ενόψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση των Ταύρων, κάνει ένα «δώρο» στον Ντίνο Σπυρόπουλο, έναν έμπειρο και ικανότατο επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει καταλυτικά σε αυτή τη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Ο Σαμπανέι πέρασε και στο παρελθόν από τη Βάρδα, έχοντας εξαιρετικές παρουσίες, με αποκορύφωμα τρία χρόνια πίσω. Στη συνέχεια αποχώρησε για την Αχαϊκή, ενώ πέρσι έπαιξε στον Ναυπακτιακό.

Ευχαριστήριο στον χορηγό John Deere Αθανασούλης

Η διοίκηση του Παμβουπρασιακού, προχώρησε και σε ευχαριστήριο προς τον χορηγό της ομάδας κ. Αθανασούλη:

«Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ-Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ “JOHN DEERE ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ”. ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Η “ΜΠΑΡΤΣΑ” ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ-Ι.Ε.Κ ΣΜΑΡΝΑΚΗ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα