ΗΛΕΙΑ LIFESTYLE MEDIA ΗΛΙΔΑΣ

Και η Αμαλιάδα σε αγαπάει Γιάννα!

  • 151
    Shares

Με τα λόγια της «δικιάς μας» Γιάννας Ρέντεση: «Αγαπάω την πόλη μου, αγαπάω την Αμαλιάδα» έκλεισε το μεσημέρι η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού STAR «Στη Φωλιά των Κουκου». Η Γιάννα, που αποχώρησε από το Μaster Chef το βράδυ της Τρίτης, αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με τη μαγειρική και πως ήρθε η ώρα να κυνηγήσει το όνειρό της, το οποίο είναι να στήσει ένα μαγαζί! Ελπίζουμε φυσικά να είναι στην πόλη μας, προκειμένου να μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε το «μαμαδίστικο» όπως χαρακτηρίστηκε από τους κριτές του Master Chef, φαγητό της!

Μετά την αποχώρησή τους από το Master Chef η Μαρία Τσαπράνη και η Γιάννα Ρέντεση, οι «κοτούλες» όπως αποκαλούσε η μία την άλλη μέσα στο παιχνίδι και που έστησαν μια αληθινή φιλία, βρέθηκαν σήμερα το πρωί «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

Και φυσικά από τη συζήτηση, δεν θα μπορούσε να λείψει ο σχολιασμός για τα όσα βλέπουμε στο Master Chef μπροστά και πίσω από τις κάμερες…

Έτσι,  με αφορμή την έντονη αντίδρασή της στην αποχώρηση της Μαρίας, η Γιάννα χαρακτήρισε άδικη την επιλογή του Πάνου να τη στείλει στον «τάκο», ενώ η Μαρία ανέφερε πως η ίδια δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά, κάτι που αποτυπώθηκε και στο πιάτο της, δικαιολογώντας έτσι την επιλογή του συμπαίκτη της που την έθεσε υποψήφια προς αποχώρηση και κρίνοντας άδικη την υποψηφιότητα του Ζαχίρ και της Ασημίνας.

Οι δυο παίκτριες αναφέρθηκαν και στις αιχμές της Άλκηστης περί κλίκας αλλά και για τη διπρόσωπη συμπεριφορά της Σπυριδούλας, με την «Αμαλιάδα» να ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν είχαν έρθει κοντά παρ’ όλο που έμεναν στο ίδιο δωμάτιο, αφήνοντας να εννοηθεί πως η συγκεκριμένη παίκτρια είχε διαφορετική συμπεριφορά μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Όσο για το αν υπάρχουν «ισχυρές παρέες» εντός διαγωνισμού, η Μαρία μίλησε ανοιχτά εκφράζοντας την άποψη πως όχι μόνο υπάρχουν κλίκες αλλά και αρκετή στρατηγική από συγκεκριμένα άτομα που έχουν στόχο τη νίκη…


  • 151
    Shares