ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και νέες υποψηφιότητες πέραν της ΕΠΣ Ηλείας για την ΕΠΟ


Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας, καθώς υποψηφιότητα φέρεται να έθεσε επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτό έγινε προκειμένου ενδεχόμενο κώλυμα του Ζαγοράκη, να μην οδηγήσει σε αναβολή των εκλογών. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η ΕΠΣ του Νίκα, υπέδειξε για Πρόεδρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη!!

Στο μεταξύ εκτός από τη Βίκυ Δημητρακοπούλου, έθεσαν και άλλοι υποψηφιότητα, πρόσωπα εκτός των γνωστών τα οποία τυγχάνουν της στήριξης της “συμμαχίας”,

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για τους παλαίμαχους διεθνείς ποδοσφαιριστές Άγγελο Χαριστέα, καθ΄ υπόδειξη της ΕΠΣ Κέρκυρας, Δημήτρη Παπαδόπουλο (ΕΠΣ Ρεθύμνου), Γιώργο Ανατολάκη (είναι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά), Παντελή Καφέ (ΕΠΣ Λασιθίου), καθώς και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Κώστα Κωνσταντινίδη. Όλοι τους παλαίμαχοι διεθνείς παίκτες, όπως αντίστοιχα είχε τεθεί στο τραπέζι και η περίπτωση του Χρήστου Δημόπουλου για την Ηλεία, σενάριο το οποίο το ilia.news έφερε στην επιφσνεια, αλλά δεν προχώρησε.

Στις 21 Μαρτίου η Εκλογική Επιτροπή θα ανακηρύξει τους υποψήφιους