Ομάδα Γ’ Εθνικής και επίσημα είναι ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, ο οποίος κατέθεσε τον φάκελο συμμετοχής με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν.
Πλέον ο Ολυμπιακός μπαίνει στην κλήρωση του μεγάλου ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος της Ελλάδας.
Θυμίζουμε η προθεσμία για τον Ολυμπιακό έληγε σήμερα το μεσημέρι συις 3:30μ.μ. Η ομάδα της Ηλείας, ολοκλήρωσε επιτυχώς τον πρώτο στόχο και πλέον πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά για οργανωτικά και μεταγραφικά θέματα.
Μεταγραφικός καύσωνας το Σαββατοκύριακο
Πλέον στη Ζαχάρω προετοιμάζουν το ρόστερ της νέας σεζόν. Η τακτική της ΕΠΟ να ενημερώνει την τελευταία στιγμή της ομάδες για την κατηγορία στην οποία θα παίξουν, δυσκολεύει τα πράγματα στον νεοφώτιστο Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται να έχει ένα πολύ θερμό Σαββατοκύριακο μεταγραφικής επαφών για την ενίσχυση της ομάδας. Εφόσον επιτευχθούν οι συμφωνίες και συμπληρωθεί ένας ικανός αριθμός ποδοσφαιριστών, τότε η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 12 Αυγούστου. Πρώτος στόχος είναι να μπει η ομάδα στο γήπεδο και μέρα με τη μέρα το ρόστερ να αρχίζει να συμπληρώνεται.





