ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Και Φωτιά και Τροχαίο στην Ερμού την ίδια ώρα (βίντεο)


Αρχικά περίπου στις 21:30 σήμερα το βράδυ της Παρασκευής, συγκρούστηκαν ένα ΙΧ επιβατικό, με ένα μοτοποδήλατο που οδηγούσε νεαρός στην οδό έρμού στο ύψος της πλατείας Μεταξά στην Αμαλιάδα.

Άμεσα έφτασε η Τροχαία Ήλιδας και περίμεναν το ασθενοφόρο να παραλάβει τον οδηγό του μοτοποδηλάτου, ενώ φαινόταν τραυματισμένος ελαφρά στο πόδι.

Περίπου όμως τις 21:40 ακούστηκαν σειρήνες και όλοι περίμεναν να δουν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,αλλά τελικά είδαν το όχημα της Πυροσβεστικής ,που ήρθε μετά από κλήση που πήρε στο τηλεφωνικό κέντρο, για φωτιά σε οικία στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ερμού και πάλι, στο ύψος μετά την πλατεία Αγ.Αθανασίου.

Αφού κατέβηκαν από το όχημα οι πυροσβέστες και έτρεξαν στον δεύτερο όροφο που ήταν το συμβάν, έφθασε το όχημα του ΕΚΑΒ και εγκλωβίστηκε στην κίνηση ,αφού η οδός Ερμού ειναι πολύ στενή και δεν περνούν δυο οχήματα ταυτόχρονα και πιο δύσκολα τα μεγάλα οχήματα οπως ειναι αυτά της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ .

Με αποτέλεσμα να βλέπουν το συμβάν και να μην μπορούν να παραλάβουν τον τραυματία.

Τελικά, μετά από συνεννόηση, μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν το όχημα από την κίνηση και να φθάσουν στο περιστατικό του τροχαίου που ήταν 100 μέτρα παραπέρα .

Στο διαμέρισμα προκλήθηκε φωτιά ,μετά τις πρωτες πληροφορίες ,πιθανότατα από την κουζίνα και οι καπνοί επεκτάθηκαν σε όλο το σπίτι ,που διέμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα ,που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, μετά από την έγκαιρη αντιμετώπιση του περιστατικού από τους άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αμαλιάδας .

Ο νεαρός μότοποδηλάτης μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένος .