ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

Καλή σχολική χρονιά και… ο Θεός να βάλει το χέρι του!


Μάσκες… δεν έχουμε ακόμα, πάρτε τώρα μία αλλά θα σας φέρουμε και άλλες, γιατί μπλέξαμε και με κάτι παραγγελίες αεροπλάνων που θέλανε ταυτόχρονα να ράψουν και μάσκες και μας βγήκε ο μισός διαγωνισμός άγονος.

Σχολικές καθαρίστριες… μόλις τώρα πήραμε, κάποιες μάλιστα με διαγωνισμούς και αιτήσεις που δεν είχαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Μέχρι να τακτοποιήσουμε ποια θα πάει που, να κάνουμε και καμιά φιλική εξυπηρέτηση, θα βολευτούμε όπως – όπως…

Οριοθετήσεις στα προαύλια για το ποιο τμήμα θα κάνει διάλλειμα που… θα τα δούμε στην πορεία.

Διχοτομήσεις τμημάτων; Και που να τους βάλουμε; Έλα μωρέ εντάξει, έχουν περισσέψει κάτι παγουρίνο, όλα καλά θα πάνε.

Αγιασμό; Ε θα κάνουμε και αγιασμό όταν «σχολάσουν» οι εκκλησίες…

Πολιτεία υπό… διάλυση αλλά, αν δείτε δάσκαλοι και καθηγητές τίποτα το «ύποπτο», από το οποίο να κινδυνεύει η Δημοκρατία, το πολίτευμα, η δημόσια τάξη… καλέστε αμέσως την Αστυνομία…

Πολιτεία και δήμοι εντελώς απόντες με το «μπαλάκι» να πετιέται στα χέρια των εκπαιδευτικών ζητώντας τους να δώσουν λύσεις που δεν έδωσε κανένα υπουργείο, κανένας δήμος, καμιά υπηρεσία. Και μη «μηδέν» εφόδια. Ξεκινάμε ένα «πείραμα» με πειραματόζωα τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και… όχι βγει!

Και το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε χθες, όταν όλα τα σχολεία έλαβαν έγγραφο από την Εισαγγελία Πατρών με το οποία καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί: «…σε περίπτωση που, κατά την άσκηση των καθηκόντων των εκπαιδευτικών, διαπιστωθούν έκτροπα, διέγερση σε ανυπακοή ή τυχόν τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων από γονείς μαθητών ή και από άλλα τρίτα άτομα, θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα η οικεία αστυνομική αρχή».

Με αυτές τις σκέψεις, ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά, καλό κουράγιο και… ο Θεός να βάλει το χέρι του!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ