Καλαμπάκος: «Ας πέφταμε πέρυσι με τον Προμηθέα. Κάποτε θα έπεφτε ο Κόροιβος. Όχι τώρα, όχι έτσι…»

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Κόροιβος πήγε στον πόλεμο, έμεινε ζωντανός, επιβίωσε από τις σφαίρες του εχθρού και επιστρέφοντας σπίτι του, τον πάτησε αυτοκίνητο στο δρόμο. Κάπως έτσι μπορεί να παρομοιάσει κανείς την κατάσταση. Ή όπως είπε ο Ντίνος Καλαμπάκος, «συνωμότησε το σύμπαν».

Ο προπονητής του Κοροίβου, μίλησε στο ilia.news,  πριν από λίγο, την ίδια ώρα που η πλατεία της Νέας Σμύρνης αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχει σύμφωνα με πληροφορίες μας κεντρικό και αποκλειστικό θέμα συζήτησης, την «αυτοχειρία» του Κοροίβου και τη σωτηρία του Πανιωνίου.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος, περισσότερο από 24 ώρες από το κάζο που έπαθε όχι μόνο ο Κόροιβος, αλλά και ολόκληρος ο ηλειακός αθλητισμός, δεν μπορεί να το χωνέψει. Όπως δεν μπορεί να το χωνέψει κι ολόκληρη η Ηλεία. Σήμερα το απόγευμα στο Τραγανό, στο τοπικό μπαράζ ποδοσφαίρου, κεντρικό θέμα συζήτησης από ανθρώπους του ηλειακού Κάμπου, ήταν το κάζο που έπαθε ο Κόροιβος.

Μάλιστα ο τεχνικός της Νίκης Τραγανού, άνθρωπος άλλου αθλήματος, ο Σπύρος Αντωνόπουλος, έλεγε ότι είναι η μεγαλύτερη αθλητική απώλεια της Ηλείας τα τελευταία χρόνια.

Πάμε όμως να δούμε τι λέει ο Ντίνος Καλαμπάκος:

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Δεν παίξαμε με μια κανονική ομάδα. Παίξαμε με μια ομάδα η οποία έχανε με τεράστιες διαφορές από τις κανονικές ομάδες. Αυτό που μας συνέβη δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί άλλες εκατό φορές να παίζαμε. Αν ήταν να συμβεί μια φορά στις εκατό, μας συνέβη χθες.

Δεν έχω αυταπάτες. Ο Κόροιβος δεν είχε τις οικονομικές δυνατότητες. Πηγαίναμε με ηρωισμούς. Θα μπορούσαμε να είχαμε υποβιβαστεί πέρυσι, αν χάναμε από τον Προμηθέα το τελευταίο ματς. Μπορεί να υποβιβαζόμασταν του χρόνου. Κάποτε θα γινόταν κι αυτό. Δεν θέλαμε όμως να συμβεί τώρα και με αυτό τον τρόπο».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα