ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλαμπάκος: «Δεν περίμενα αυτό το ψυχολογικό σπάσιμο» (βίντεο)


 

Προβληματισμένος για το τρίτο δεκάλεπτο και το ψυχολογικό άδειασμα της ομάδας του ήταν ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά το παιχνίδι:

 

«Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς, έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και ισχύει το ότι έρχονται από πολύ καλά παιχνίδια και είναι πολύ καλή ομάδα. Στο Α’ ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ δυνατή και διαβασμένη και ήμασταν συγκεντρωμένοι και μπορέσαμε να βρισκόμαστε κοντά στο σκορ παρ’ ότι η διαφορά μας ήταν τεράστια στα τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά το τρίτο δεκάλεπτο πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις, πρέπει να δούμε αυτό το ψυχολογικό σπάσιμο που μας συνέβη. Δεν το περιμέναμε και πρέπει τώρα να σκεφτούμε αρκετά πράγματα και να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε από εδώ και πέρα. Δεν περίμενα αυτό το ψυχολογικό σπάσιμο της ομάδας μου στο τρίτο δεκάλεπτο».

 

Με τη σειρά του ο τεχνικός του Λαυρίου Χρήστος Σερελής, ανέφερε:

«Σήμερα κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, με μεγάλη ευστοχία και ουσιαστικά συνεχίσαμε τις δύο πολύ καλές τελευταίες εμφανίσεις. Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι για να σταματήσουμε τον ρυθμό του Κοροίβου και μας βγήκε και τελικά το παιχνίδι εξελίχθηκε εύκολα. Το κλειδί για εμάς ήταν να μην βρει ρυθμό ο Κόροιβος και να μην έχει μεγάλο σερί και από εκεί και πέρα συνέβησαν όλα στην εντέλεια».