ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καλαμπάκος: «Στην Αμαλιάδα παρουσιαζόμαστε κάπως αλλιώς» (βίντεο)

Στη δύναμη της έδρας αποδίδει τη μεταμόρφωση του Κοροίβου στο σημερινό παιχνίδι o Ντίνος Καλαμπάκος, καθώς πέρα από τη νίκη, ήρθε και η απόδοση που γέμισε με αισιοδοξία τον κάθε φίλαθλο της ομάδας:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε διάθεση, είχαμε πείσμα, είχαμε θέληση και το κυριότερο ότι ερχόμασταν από μία πολύ κακή ψυχολογία το τελευταίο διάστημα και ευτυχώς βρεθήκαμε έτοιμοι και αποφασισμένοι. Δείξαμε πάθος, διάθεση και θέληση. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια, θα παίξουμε εμείς όσο μπορούμε καλύτερα, όσο μπορούμε πιο φανατισμένα, ότι μπορούμε να κάνουμε και στο τέλος θα κάνουμε την σούμα. Να πω συγχαρητήρια στον Θανάση γιατί έχει περάσει ένα λούκι πάρα πολύ καιρό με την ομάδα της Λάρισας, άρα είναι άξιος συγχαρητηρίων που έχει φτάσει την ομάδα ένα βήμα για να σωθεί.

Εμείς κάναμε μία νίκη που θέλαμε και θα δούμε και τα άλλα αποτελέσματα, ελπίζουμε αυτή μας η εμφάνιση να είναι η αρχή καλύτερων πραγμάτων. Στην Αμαλιάδα αυτή η ομάδα παρουσιάζεται κάπως αλλιώς, με καλύτερη διάθεση, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ευτυχώς αυτό έγινε και σήμερα. Χάρηκα που όλα τα παιδιά σήμερα ήταν αποφασισμένα, ακόμη και στον πάγκο. Νομίζω είμαστε σε καλή φάση».

Με τη σειρά του, ο προπονητής του Φάρου Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανέφερε:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες και για τον Κόροιβο που ήθελε μία νίκη απεγνωσμένα και για εμάς που θέλουμε μία νίκη ακόμη για να είμαστε μακριά από κάθε σενάριο, δεν είπε κανείς ότι έχει τελειώσει κάτι. Δυστυχώς όμως ή διάθεση η δική μας γι’ αυτό το παιχνίδι δεν ήταν αυτή που έπρεπε, εν αντιθέσει με τον Κόροιβο που μπήκε δυνατά από την αρχή, πίεσε την μπάλα, προσπάθησε να μπλοκάρει το παιχνίδι σε πολλά σημεία και τα κατάφερε, ήταν κυρίαρχος σε όλα τα ατομικά κομμάτια, έδειξε πάθος και διάθεση. Νομίζω ότι αυτό πληρώσαμε, δεν είχαμε καθόλου καλές φάσεις σε όλο το παιχνίδι και όταν καταφέρναμε και βγάζαμε κάποιες καλές φάσεις η μπάλα έφτανε ταλαιπωρημένη στο σουτέρ.

Για εμάς είναι ένας πολύ μεγάλος προβληματισμός, δεν είμαστε τόσο έμπειροι να για μπορούμε να ανταποκριθούμε σε τέτοια πίεση, περιμένουμε από τα παιδιά καλύτερη λειτουργία. Αυτό που μας πονάει είναι η έλλειψη ενός ψηλού εδώ και καιρό, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό και πρέπει να βρούμε την λύση κάπου αλλού.

Συνεχίζουμε, ψάχνουμε την νίκη όπως όλος ο κόσμος, δεν απογοητευόμαστε πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μία νίκη εκτός προγράμματος και να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Τα υπόλοιπα σενάρια θα τα δούμε όταν φτάσει η στιγμή. Νομίζουμε ότι έχουμε ένα αβαντάζ ακόμη εξαιτίας της πολύ καλής διαφοράς που είχαμε πάρει με τον Πανιώνιο στον πρώτο γύρο. Το καλό είναι να μην φτάσουμε εκεί. Πολύ πιθανό να φτάσει και άλλη ομάδα σε αυτή την διαδικασία. Καλή συνέχεια εύχομαι στον Ντίνο και στην ομάδα του Κοροίβου».

O