ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλογερής: «Πάνω απ΄ όλα σκεφτόμαστε τα παιδιά»

  • 23
    Shares

Να κάνουν ό,τι μπορούν για να ανταποκριθούν οικονομικά απέναντι στους παίκτες είναι αποφασισμένοι στον Παμβουπρασιακό, πράγμα όχι και τόσο εύκολο τις μέρες που διανύουμε: «Πιο πολύ απ΄όλα, εκείνο που μας στενοχωρεί είναι τι θα κάνουν τα παιδιά. Έχουν οικογένειες, τα περισσότερα δεν έχουν κάποια άλλη δουλειά και δεν έχουν από πουθενά άλλες πηγές εσόδων. Άντε και καταφέραμε αυτό τον μήνα να τους τακτοποιήσουμε. Τι θα γίνει μετά; Έρχονται γιορτές. Εμείς έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι απέναντι στους παίκτες είμαστε εντάξει, έχοντας αναπτύξει μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης». Αυτά ανέφερε ο Πρόεδρος του Παμβουπρασιακού Τάκης Καλογερής, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, συζήτησαν προ ημερών την κατάσταση και το πώς θα μπορούσαν να βρουν τα χρήματα ώστε να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του μήνα.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής διανύουν μια πολύ δύσκολη φάση, έχοντας μπει σε ένα τούνελ, από το οποίο δεν γνωρίζουν πώς θα μπορέσουν να βγουν.

Σε κάθε περίπτωση στην ομάδα της Βάρδας, περιμένουν τις εξελίξεις, να μάθουν πότε και αν τελικά θα μπορέσει να επαναρχίσει η δράση και τα πρωταθλήματα. Ένα άλλο «κεφάλαιο» και αυτό, το οποίο έχει να κάνει με την επόμενη μέρα αυτών των περιοριστικών μέτρων.


  • 23
    Shares