Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

Μ. Καλογεροπούλου: «Ελπίζω να ανοίξει σύντομα το κολυμβητήριο στην Αμαλιάδα»

spot_img

Ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ κατέρριψε η Μαρία Καλογεροπούλου στην κατηγορία masters στα 50μ. ελεύθερο. Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, η οποία διαμένει στον Πύργο, συμμετείχε στο  1ο Swimming Family Cup του Ηλυσιακού, στο Ηλύσιο κολυμβητήριο, όπου αγωνίζονταν και συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα…

 

Πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ για 50αρα πισίνα, στα 50μ. ελεύθερο. Ακόμα, κατέκτησε πέντε χρυσά μετάλλια. Τρία σε ατομικά αγωνίσματα, στα 50μ. ελεύθερο και στα 100μ. και 200μ. ελεύθερο. Επίσης κατέκτησε άλλα δύο χρυσά μετάλλια σε ομαδικά 4χ50 ελεύθερο γυναικών και 4χ50 ελεύθερο μικτό, με την ομάδα του Παναθηναϊκού να αναδεικνύεται καλύτερη ομάδα των αγώνων.

Βεβαίως για την Καλογεροπούλου, το πανελλήνιο ρεκόρ σε 50αρα πισίνα, προϋποθετει και την προπονησή της σε 50αρα πισίνα και στην ύπαρξη τα τελευταία χρόνια 50αρας πισίνας στην Ηλεία. Ωστόσο η επιτυχία της αποκτά μεγαλύτερη αξία, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί στην Ηλεία και αναγκάζεται να προπονείται στην Πάτρα.

Γι’ αυτό και με αφορμή τις επιτυχίες της αυτές, δεν παρέλειψε να σταθεί στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ηλειακή κολύμβηση, λόγω του κλειστού κολυμβητηρίου στην Αμαλιάδα: «Ελπίζω να ανοίξει επιτέλους η πισίνα της Αμαλιάδας γιατί του Πύργου είναι όνειρο. Και να σταματήσουν τα πέρα δώθε στην Πάτρα που τώρα έχουν αρχίσει έργα στο δρόμο και το ταξίδι είναι ακόμα ποιο επικίνδυνο…».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα