ΗΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΗΛΙΔΑΣ

Κανονικά η λειτουργία του Κολυμβητηρίου μετά τις εργασίες συντήρησης και την πρόσληψη προσωπικού

  • 13
    Shares

Στους 26 βαθμούς το νερό της πισίνας

Με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων έργων συντήρησης του ηλεκτρομηχανικού εξοπλισμού, το Κολυμβητήριο της Αμαλιάδας, συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του, ενώ παρά τις χαμηλές ατμοσφαιρικές θερμοκρασίες το νερό στην πισίνα «πιάνει» τους 26 βαθμούς. Έτσι, από το πρωί της Τετάρτης, το κολυμβητήριο θα κατακλύσουν δεκάδες μαθητές από σχολεία της Ηλείας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, για να μάθουν τα βασικά της κολύμβησης.
Το μεσημέρι της Τρίτης ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις προκειμένου να διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης ώστε το κολυμβητήριο να υποδεχθεί τους μαθητές αλλά και γενικότερα τους Ηλείους που θέλουν να αθληθούν. Στις δηλώσεις του ο κ. Λυμπέρης ανέφερε : «Να πληροφορήσουμε όλους τους κατοίκους του Δήμου Ήλιδας και γενικότερα του νομού, πως μετά τις γιορτές και τη διακοπή που κάναμε για τις απαραίτητες συντηρήσεις των εγκαταστάσεων το κολυμβητήριο Αμαλιάδας λειτουργεί κανονικά. Είχαμε πει πως από τη στιγμή που η συγκεκριμένη δομή θα έμπαινε σε τάξη δεν θα έκλεινε ποτέ ξανά και αυτή μας την υπόσχεση υλοποιούμε. Η θερμοκρασία στην πισίνα ξεκινά από τους 26 βαθμούς και από το πρωί της Τετάρτης οι μαθητές των σχολείων της Ηλείας, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις μας. Γεγονός είναι πως εμείς συνεφέρνουμε σιγά – σιγά το Κολυμβητήριο από τα χάλια που το είχαν αφήσει οι προηγούμενοι». Μάλιστα, συμπλήρωσε ο κ Λυμπέρης «το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Ήλιδας, τα στοιχεία (φωτογραφίες) αυτού που παραλάβαμε και αυτού που φτιάχνουμε. Να επαναλάβω απλά πως ο κανονισμός λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, για όλους όσοι τις χρησιμοποιούν – αθλητές ή σωματεία – είναι σε ισχύ και απαράβατος. Παράλληλα ο «ΗΛΕΙΟΣ» έχει προχωρήσει στην πρόσληψη προσωπικού για την ορθή λειτουργία της συγκεκριμένης δομής».

Προς χρήση και η παιδική χαρά

Προς χρήση δίνεται, τις επόμενες ημέρες και η παιδική χαρά του αθλητικού κέντρου Αμαλιάδας. Μετά την αντικατάσταση των διαλυμένων οργάνων, έχουν δρομολογηθεί οι κινήσεις για να αρθεί το καθεστώς της απαγόρευσης χρήσης που υπήρχε τα τελευταία χρόνια. Όπως ανέφερε ο κ Λυμπέρης, είναι θέμα ημερών για να απομακρυνθεί και η σχετική πινακίδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


  • 13
    Shares