ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καριώρης: «Παρασκηνιακές μεθοδεύσεις δεν μας επέτρεψαν να ανέβουμε»


Προσωπική ανακοίνωση εξέδωσε ο προπονητής του Κενταύρου Μαγούλας Γιώργος Καριώρης, με αφορμή τη λήξη της σεζόν, κάνοντας και λόγο για παρασκηνιακές μεθοδεύσεις:

 

«Με την ευκαιρία της λήξης της επίσημης αγωνιστικής περιόδου, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας και συνεργάστηκαν για το καλό της ομάδας.

Μέσα από μια εξαιρετικώς δύσκολη χρονιά, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια γεμάτη προβλήματα και αντιξοότητες. Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούσαν, αισθάνομαι σήμερα υπερήφανος και ικανοποιημένος γιατί καταφέραμε ο Κένταυρος Μαγούλας να φθάσει ψηλά και να είναι ανάμεσα στους «πρωταγωνιστές». Ίσως και απροσδόκητα για εκείνους που δεν πίστεψαν αυτή την προσπάθεια.

Δυστυχώς στα μπαράζ τα όσα συνέβησαν με τις…παρασκηνιακές και όχι μόνο μεθοδεύσεις κάποιων δεν μας επέτρεψαν να ακολουθήσουμε μια περαιτέρω ακόμη καλύτερη πορεία. Θεωρώ όμως, ότι αυτή η ομάδα μπορεί και πρέπει να έχει θέση στην Α1 κατηγορία, κάτι που εκτιμώ και περιμένω για να δικαιωθούν όλοι όσοι στήριξαν στη Μαγούλα την ομάδα.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους διοικ. παράγοντες του Κενταύρου που έκαναν έναν ηρωικό αγώνα, τους ποδοσφαιριστές που πάλεψαν μέσα στο γήπεδο με αυταπάρνηση και τους φιλάθλους του Συλλόγου που δεν εγκατέληψαν αλλά έμειναν πιστοί στο ραντεβού τους με την ομάδα σε κάθε αγώνα».