ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καριώρης: «Συζητάμε μόνο για συμμετοχή στην Α1»-Συγκροτείται Δ.Σ.-Ποιος προπονητής βρίσκεται ψηλά στη λίστα

  • 14
    Shares

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Ζαχάρως βρίσκεται σε καλό δρόμο ως προς τον στόχο του να συγκροτήσει άμεσα νέο Δ.Σ. και να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του, επισήμανε ο Γιώργος Καριώρης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι συζητήσεις γίνονται με μοναδικό παρανομαστή, τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 κατηγορία, δίνοντας τέλος στη φημολογία περί του αντιθέτου: «Αυτή τη στιγμή συζητάμε μόνο για συμμετοχή στην Α1. Υπάρχουν και απόψεις να συμμετάσχει η ομάδα στην Α2, όμως δεν μας αγγίζουν αυτά. Οι προσπάθειές μας εστιάζουν ώστε ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία».

Ο Καριώρης, επισήμανε ότι στις προσπάθειες τις οποίες κάνει, βρίσκει θετική ανταπόκριση από τον κόσμο και τους φίλους της ομάδας και αυτό είναι στα θετικά της προσπάθειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Δ.Σ. θα είναι έτοιμος εντός των επόμενων ημερών και όταν ολοκληρωθεί, θα οριστεί ημερομηνία εκλογικής συνέλευσης, προκειμένου να ψηφιστεί η νέα διοίκηση.

Πάντα με βάση πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με παίκτες, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η πρόσληψη προπονητή. Ήδη έχουν γίνει επαφές με τον Άρη Ρουμελιώτη, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, ενώ στα πλάνα βρίσκεται και η συμμετοχή στο επιτελείο του Σταύρου Μεντή. Εξάλλου εκτός από την πρώτη ομάδα, στα πλάνα βρίσκεται και η οργάνωση της Ακαδημίας, η οποία θα αποτελέσει το «σκαλοπάτι» των νεαρών παικτών για την πρώτη ομάδα.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος


  • 14
    Shares