ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καριώρης: «Υπάρχει ενδιαφερόμενος από την Αθήνα για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως»


Θέση για τα τεκταινόμενα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, πήρε ο Γιώργος Καριώρης, το πρόσωπο που βρίσκεται από την Κυριακή στο επίκεντρο των συζητήσεων, σχετικά με το μέλλον του Ολυμπιακού Ζαχάρως. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο ilia.news, υπάρχει πρόσωπο από την Αθήνα, ενδιαφερόμενος, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του.

 

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Καριώρης είναι ένας από τους στενούς συνεργάτες του Πέτρου Μπηλιώνη, δημιούργησε πολύ έντονα μια φημολογία, ότι πίσω από αυτόν βρίσκεται ο Πέτρος Μπηλιώνης.

Ο Καριώρης πήρε θέση για τα τεκταινόμενα. Με δήλωσή του στο ilia.news, ανέφερε: «Ακούγονται διάφορα τα οποία δεν μπορώ να τα καταλάβω και να τα δικαιολογήσω. Απορώ πώς και γιατί φημολογείται ότι ο Πέτρος Μπηλιώνης ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, τη στιγμή που είναι γνωστό ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ΕΠΣ Ηλείας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης για εκλογικούς λόγους. Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, με ιστορική φανέλα, πρέπει να πρωταγωνιστούν και αυτοί που ηγούνται να έχουν πρωταγωνιστικά πλάνα για την ομάδα. Ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως και τον οποίο εκπροσώπησα, είναι από την Αθήνα. Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας, να μην ανακατεύεται στα διοικητικά θέματα του Ολυμπιακού Ζαχάρως».