Κατάκολο: Με λαμπρότητα Εορτάστηκε ο Άγιος Νικόλαος

spot_img

Προτεινόμενα

 

Με λαμπρότητα Εορτάστηκε ο Πολιούχος Άγιος Νικόλαος στο Κατάκολο, όπου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου τελέστηκε Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου, ενώ τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κα. Κατερίνα Φάκαλου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε περιφορά της εικόνας του προστάτη των ναυτικών στους δρόμους του Κατακόλου με την Φιλαρμονική Πύργου “Απόλλων”.

Στην εκδήλωση Εορτασμού του Αγίου Νικολάου παρευρέθηκαν  ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πύργου, κ. Λεωνίδας Βαρουξής, μέλη του ΔΣ Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, ο Λιμενάρχης Κατακόλου κ. Δημήτρης Παπηλιού, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ Ηλείας κ. Ζώης Υφαντής, ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Παναγιώτης Μπόμπορης, η αντιδήμαρχος Ήλιδας κα. Ρούλα Γκουβίτσα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος, ο Διευθυντής της ΔΑ Ηλείας κ. Κώστας Στεφανόπουλος, ο Διοικητής της ΠΥ Πύργου κ. Γιάννης Πετρούτσος, η εκπρόσωπος της ΣΕΤΤΗΛ Πύργου κα. Μπούζα, εκπρόσωποι της 117 ΠΜ Ανδραβίδας και του ΚΕΑΤ,κ.α.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα